Суспільство

Навіщо оцинковувати металеві ворота в Рівному та чому на них надається 10 років гарантії, розповідає brama-market.lviv.ua

Для того, щоб в’їзна система служила довго та безперебійно, вона, в першу чергу, повинна бути захищена від одного з головних ворогів залізних виробів – корозії. Автоматичні ворота з металу ні в якому разі не повинні покритися іржею, адже тоді вони не тільки втратять свій привабливий зовнішній вигляд, але і швидко вийдуть з ладу. Однак хвилюватися не варто – досвідчені виробники знають, як зашкодити псуванню вуличних воріт. Сьогодні «БРАМА МАРКЕТ» пояснить, чому цинкування є необхідною умовою для злагодженої роботи будь-якого механізму.

З’ясовуємо, чому слід вкривати в’їзні ворота спеціальним сплавом

Залізні брами будь-яких розмірів, які не пройшли належну обробку, швидко окислюються на відкритому повітрі. Гідроксидна плівка на матеріалі руйнується практично відразу, і з цієї причини кисень проникає вглиб самого металу. Залізо не може самостійно захистити себе від окислення, і тому незабаром воно покривається іржею.

А що ж відбувається з цинком? Під впливом повітря на його поверхні утворюється захисна плівка високої щільності. Вона не дозволяє кисню глибоко впливати на метал: таким чином, процес окислення зупиняється.

Варто відзначити, що залізо є менш активним, аніж цинк. Це означає, що якщо обробити метал відповідним методом, він не вступить в реакцію корозії та залишиться повністю захищеним.

Protses tsynkuvannya stalevykh vorit

Вуличні ворота, які не бояться іржі

Знаменитий польський виробник Wisniowski, який займається виготовленням брам різних типів, обов’язково застосовує метод цинкування при обробці металевих елементів. Для того, щоб досягти максимального результату у вигляді надійного захисту від корозії з гарантією 10 років, фахівці заводу розробили особливу систему покриття Duplex. Сталь, з якої виготовляють розпашні та відкатні ворота, проходить наступні етапи обробки:

  • Спочатку елементи відправляють у спеціалізований цех, в якому їх занурюють у ванну, заповнену розплавленим цинком з температурою 450 ° C. Розчин покриває всю поверхню виробів та проникає в найбільш важкодоступні місця (з’єднання деталей, вигини декоративних елементів і т.д.).
  • Для покращення міцності сталі її додатково покривають особливим сплавом, в складі якого міститься не тільки цинк, а й вісмут із ​​нікелем.
  • У цеху забарвлення матеріал обробляють поліефірною порошковою фарбою, а також наносять на нього фосфат і кремній, які дозволяють поліпшити адгезійні властивості кольорового покриття.

Якщо ви вирішили купити ворота з ковкою – зверніть увагу на ексклюзивні брами ручної роботи. Ми дбаємо про якість та довговічності продукції, тому обов’язково захищаємо металеві системи від утворення корозії. Холодний цинковий розчин, яким обробляються ковані стулки, не тільки перешкоджає появі іржі на матеріалі. Завдяки йому конструкція стає максимально стійкою до згубного впливу спеки, морозів, ультрафіолетових променів тощо.

Як замовити вуличні оцинковані ворота у Рівному?

Для того, щоб поспілкуватися з нашими менеджерами та негайно здійснити покупку, телефонуйте за номером +38 (067) 112-18-69 або ж заповнюйте форму заявки на сайті brama-market.lviv.ua. Досвідчені фахівці детально проконсультують вас з усіх питань, а також допоможуть обрати якісний електричний привід для керування вуличною в’їзною системою. В асортименті магазину представлено автоматику від CAME, FAAC, Nice та інших провідних виробників. Приїжджайте до демонстраційної зали «БРАМА МАРКЕТ» у Рівному – ми швидко оформимо замовлення, укладемо договір, а також подаруємо персональну знижку!

kovani-vorota

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button