Суспільство

Неділя. Як отримати максимум задоволення?

Неділя — день сонячний, навіть якщо на небі хмари і йде дощ, адже цього дня тижня протегує Сонце. У деяких мовах назва неділі звучить саме як «День Сонця» — «Sunday» (англ.). З давніх-давен вважалося, що в неділю народжуються дуже успішні і здорові люди, тому що отримують при народженні додатковий запас сонячної енергії.

Отже, яка діяльність буде сприятлива в цей день?

Сонце благотворно впливає на всі життєві процеси людини, дає енергію для початку нової справи (не довгострокової), творчості, громадської діяльності, роботи над собою, лікування хвороб, оздоровчих процедур. У неділю також дуже сприятливо проводити час на природі — вважається, що в цей день природа відгукується на всі думки і слова людини, тому рекомендується контролювати свої негативні емоції.

Дуже сприятливо кожен день, а особливо в неділю, робити ранкову зарядку на світанку.

У неділю слід уникати самотності, замкнутості, егоїзму, слід намагатися направляти більше енергії зовні: допомагати оточуючим, вступати в співтовариства, бути активним, щедрим і творчим. Також, в цей день рекомендується складати плани і намічати цілі на наступний тиждень, займатися самопізнанням, медитацією, відвідувати церкву.

У цей день і зовні краще бути схожим на Сонце. Обирайте в одязі сонячні відтінки оранжевого, жовтого, золотистого кольору. Сонячні метали — золото і мідь; камені — рубін, гранат, червоний циркон, червоний кварц, червоний турмалін, червоний шпінель.

Бажаємо здоров’я і сонячного настрою!

Автор Олександр Лень

Ще статті по темі

Back to top button