Суспільство

Непогоджена кандидатура: чому Павла Мірошниченка не погоджують на посаду начальника Корюківської РВА

Ще в грудні минулого року Кабмін погодив кандидатуру колишнього першого заступника Сновського міського голови Павла Мірошниченка на посаду начальника Корюківської РВА. Раніше її очолював Іван Ващенко, який наразі є заступником голови Чернігівської ОВА.

Утім, пройшло вже півроку, але Павла Мірошниченка чомусь досі не призначають.

За коментарем з цього приводу редакція «ЧЕЛАЙН» звернулася безпосередньо до кандидата.

 «Є певні юридичні процедури, які ще в процесі. Конкретно сказати не можу, коли та чи буде взагалі погоджено мене на цю посаду. Це уповноваження Офісу Президента», — зазначив у коментарі «ЧЕЛАЙН» Павло Мірошниченко.

В інформаційному просторі Чернігівщини з’являлася інформація про те, що на цю посаду розглядаються й інші кандидати.

«Я такою інформацією не володію. Я думаю, якщо б були інші кандидати, то їх би, як і мене погодив Кабмін. Наразі лише моя кандидатура погоджена. Якщо мене назначать на цю посаду, то буду працювати. Є плани. Проте, це не мені вирішувати. Якщо мою кандидатуру не погодять, то буду продовжувати служити там, де наразі служу.В будь-якому випадку не залежно від місця треба виконувати поставлені завдання, які наразі поставлені переді мною», — зауважує Павло Мірошниченко.

Як відомо, Павло Мірошниченко нині продовжує служити в лавах ЗСУ і має звання капітана.

В чернігівських ЗМІ публікували інформацію про те, що на посаду начальника Корюківської РВА також нібито претендує колишній голова Чернігівської ОДА, нинішній депутат Чернігівської обласної ради Олександр Мисник.

З цього приводу ми звернулися до нього за коментарем.

«Я про це нічого не знаю», — зазначив Олександр Мисник.

Нині обов’язки керівника Корюківського району виконує Сергій Чорний.

Оксана Замятіна

Ще статті по темі

Back to top button