Суспільство

Непотрібні новорічні деревця використають у Чернігові для опалення приміщень

Цьогоріч новорічні свята зі зрозумілих причин не можна назвати святами. Але чернігівці, в родинах яких є діти, все одно намагалися створити новорічну атмосферу. Тож купували і встановлювали ялинки та сосни у своїх оселях. Але настрою новорічного як не було, так і нема.

Тож багато хто вже розбирає свої ялинки. І в січні щороку актуальним стає питання, куди подіти новорічне деревце. До широкої війни в Чернігові утилізацією ялинок займалися комунальники, цьогоріч вони також виконуватимуть цю роботу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Старий Чернігів: центр міста і недобудована філармонія (Фото)

«Ялинки слід збирати біля контейнерних майданчиків, через деякий час управляючі компанії їх вивезуть. До ветеринарно-стерилізаційного центру «Крок до тварин», де деревця використають для опалення приміщення. Раніше їх відвозили для таких же цілей на КП «Спецкомбінат», але навесні це підприємство було розбомблено.

Останнім часом до практики подрібнення та вивезення дерев на полігон вдавалися вкрай рідко, намагалися використати їх із користю», – у коментарі для ЧЕЛАЙН зазначила Тетяна Корж, працівниця управління ЖКГ Чернігівської міської ради.

Спілкувалась Ірина Осташко

Ще статті по темі

Back to top button