Суспільство

Ніжинська родина поділилася враженнями від участі у всеукраїнському шоу (Фото)

7 листопада на телеканалі «СТБ» показали всеукраїнське улюблене шоу  “Хата на тата”, в якому знімалась родина Овчарик з Ніжина: тато Олександр, мама Ірина, восьмикласниця Христина, та нині першокласник Кирил . Діти — учні Ніжинської ЗОШ № 7. Ніжинський тато справився з усіма завданнями, і родина виграла 30 тис.  грн. Чи змінилося життя після проекту, як потратили виграш, та як проходили зйомки,  про це, та інше, відбулася розмова з героїнею шоу мамою Іриною Овчарик. З нею зустрілися на другий день випуску “Хата на тата”.

 -Ірино, як потрапили на проект?

Зовсім випадково. Знімальна група восени минулого року їхала Чернігівщиною — шукала родину для нового сюжету, заїхали до Ніжина. Запитали у перехожих чи немає родини , яка б хотіла знятися у телешоу. Наш знайомий якраз там був присутній, зателефонував нам, а ми погодились. Через 15хв., після дзвінка, «Хата на тата» була у нас. З нами говорили режисер та психолог. Ми сподобались їм, а вони нам. І п’ятого жовтня розпочався знімальний  процес, який тривав два тижні.

 -Знімальна група жила у вас?

Ні. Вони жили в готелі. А до нас приїжджали. Зйомки розпочинались по-різному, навіть о 6 ранку і тривали до пізнього вечора .

 -А як поставилися ваші  близькі до участі в проекті?

Ой, всі дуже раді! Дзвонили, розпитували … — Що, як, коли ж нас будуть показувати! Всі поставилися позитивно, підтримували нас і рідні, і друзі. Всім дуже цікаво.

 -Яка мета була  коли брали участь у «Хата на тата»

Ми одружені з Сашею вже 15 років. Він у мене гарний чоловік, уміє заробляти гроші, але ж все ж хотіла трішки його провчити. В якому плані…Аби більше приділяв увагу мені, дітям, учив з ними уроки, а не сидів з товаришами в гаражах.

– По сюжету мама повинна їхати на відпочинок… Знали куди їдете?
Ні. До останнього тримали інтригу. Після трьох днів зйомок вдома, мене повезли в аеропорт. Казали взяти теплі і літні речі. І тут сюрприз — Грузія, м. Батумі.

– Чим запам’ятався «мамин» відпочинок?
П’ять днів у п’ятизірковому готелі «Leogrand Hotel» — це незабутньо: басейн, масаж, екскурсія містом. Компанія, тобто знімальна група, прекрасна — веселі, молоді…Батумі — місто шикарне, люди там привітні. Багато подарунків навезла звідти.

– Ви стали обличчям колекції грузинського дизайнера…розкажіть про це!?

Я стала обличчям колекції осінь-зима грузинської дизайнерки Ака Наніташвілі (автор: Ірина демонструє джемпер подарований дизайнером) . Фото з фотосесії були розвішені на будинку моди. Приємно було відчувати себе справжньою моделлю.

 -Випуск дивилися всією родиною ?

Звісно, так. Усі разом біля телевізора дивились, і сміялись і плакали від сміху…Згадували як то було на зйомках. Ви знаєте зі сторони на себе дивитися дуже незвично. Розкрию маленький секрет,  до дебютного перегляду долучився сам режисер програми «Хата на тата» Олександр Мороз. Він зробив сюрприз для нас —  з’явився без попередження . Хочу подякувати всьому колективу телепередачі, вони дуже гарні люди, та професіонали своєї справи.

– Ваш «тато» змінився?
(автор: Ірина посміхаючись та не задумуючись відповіла) Так змінився. Став лагіднішій, турботливішим, вчить уроки з Христинкою. А Кирил в цьому році пішов до першого класу. Тож нашому таткові справ додалося.
– Після випуску передачі чи з’явилася «зірковість» у родини Овчарик!?
Ну як зірковість… Цей тиждень, після сюжету, телефон не замовкає: нам дзвонять, кажуть, що дивились передачу. Телефонують друзі, знайомі. Христинці відразу посипались СМСки, коментарі у соц.мережах.

 -Можете відкрити секрет, на що ви витратили свій виграш — 30 тисяч гривень?
Планували поїхати родиною в Грузію, але за виграні гроші відпочили в Турції, а  на остачу купили плазмовий телевізор.

До розмови долучається тато Олександр. Як  з’ясувалося під час розмови, герой «Хати на тата»зробив висновок, що чоловіки також можуть дати всьому раду, якщо їм трохи допомогти, підказати, а головне — вірити в них. Звісно, кому нічого не доручають робити, той нічого не вміє, —  » Важко  та незвично було виконувати обов’язки дружини, але я справився завдяки знімальній команді. Знаєте,  таки зрозумів, що щоденні повсякденні жіночі  справи  по хазяйству-це ой як  не легко. Тож, намагаюсь за потреби допомогти Ірі, та приділяти їй та дітям більше уваги. З друзями  зустрічаємось відтепер  у повному складі — з дружинами. » — наголосив Олександр.

Джерело: Нежатин

Ще статті по темі

Back to top button