Суспільство

Ніжинська школярка написала есе про омріяну професію вчителя (Фото)

Наприкінці травня відбувся фінал республіканського конкурсу есе серед старшокласників на тему: «Моя майбутня професія: планування та розвиток».

Надійшло 400 конкурсних робіт із різних куточків України. Учні розкривали суть обраної ними професії, показували бачення власного розвитку в ній та перспективи самореалізації. Важливою вимогою до написання есе було розкриття особистого внеску в розвиток України.

Журі відібрало 60 фінальних переможних робіт. Серед них – есе Яни Канахівської, учениці Ніжинської гімназії №3. Її омріяна професія – учитель англійської мови.

На фінальну конференцію необхідно було підготувати виступ – захист власного есе. Виступ Яни був серед кращих, що дало можливість потрапити їй до числа тих, хто 1-го червня зустрінеться з кращими фахівцями в тій чи іншій професії.

Ніжинка зустрілася з Міністром освіти Лілією Гріневич, щоб у невимушеній атмосфері поговорити про те, що хвилює учнів, чим живе сучасна школа, а головне – знайти відповідь на питання про її готовність до кардинальних змін.

Джерело: mynizhyn.com

Читайте новини ЧЕline у Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button