Суспільство

Ніжинські лісівники підбили підсумки конкурсу на найкреативнішу годівничку (Фото)

Сьогодні, 10 грудня, ніжинські лісівники оголосили переможців конкурсу «Креативна годівничка», участь у якому взяли понад 200 школярів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підгодівля тварин узимку: чим пригощати братів наших менших, аби їм не нашкодити

Визначити переможців було надзвичайно важко, адже кожна годівничка – невеличкий витвір мистецтва, у який вкладено душу. Та все ж компетентне журі, до складу якого входили 14 лісівників, вирішило, що перше місце гідно посіли учні Талалаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів, які зробили 42 годівнички!  Друге місце – Кіт Яна, учениця 15-ї школи м. Ніжина, а третє розділили між собою Саміло Анна, Лосинівська ЗОШ, і Кушнір Дарина, Ніжинська ЗОШ №15.

На жаль, через карантинні обмеження цього разу не вдалося влаштувати загальної зустрічі з учасниками конкурсу, тож ніжинські лісівники самі завітали в гості до найактивніших учнів Талалаївської ЗОШ і привітали переможців живою ялинкою та цікавими подарунками.

Звісно, не оминули працівники лісгоспу і своїх улюбленців – вихованців Світанківського учнівського лісництва. Хоча цього разу вони й не посіли призових місць, та всі 14 годівничок були чудовими, тож дітлахи також отримали подарунки! А ще незабутнє враження залишив запашний лісовий чай, зібраний власноруч, яким діти пригостили лісівників.

ДП «Ніжинське лісове господарство»

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button