Суспільство

Ніжинський дитсадок оформили графічно та збагатили автопарк

3 серпня дошкільний навчальний заклад №12 «Ромашка» у Ніжині прикрасили яскрава розмітка та графічне оформлення ігрового майданчика. Також «автопарк» дитячого садочка поповнився 3 самокатами, отриманими від організаторів ініціативи «Безпечна гра власними руками».

За результатами 1-го етапу реєстрації заявок були визначені учасники для проведення ініціативи «Безпечна гра власними руками», яка проходить у рамках соціального проекту «Дитинство під знаком плюс» від компанії «Байєр».

Дитинство під знаком плюс у Ніжині 2Одним із таких учасників став дошкільний навчальний заклад №12 «Ромашка», що знаходиться у центрі мальовничого міста Ніжин Чернігівської області. Завдяки надзвичайній активності жителів міста їхній дитсадок набрав аж 84 голоси та отримав можливість оформити графічну розмітку ігрових майданчиків та отримати 3 самокати для своїх вихованців.

Представники проекту, працівники дитсадка та самі батьки активно долучилися до процесу графічного оформлення доріжок дитсадка, отримавши від організаторів необхідні для цього засоби – фарби, пензлики та трафарети. А юні помічники з радістю випробовували яскраві майданчики, ставши учасниками веселих і пізнавальних ігор із використанням новесеньких самокатів.Дитинство під знаком плюс у Ніжині 3

«Літня пора – чудова нагода для активного відпочинку та дозвілля. Тому відтепер так приємно бачити наш дитсадок таким розфарбованим і яскравим. Тепер малюки ще з більшою радістю поспішатимуть до нього. Від імені всіх батьків хочу подякувати за можливість долучитися до виховання здорових, спортивних і веселих дітей!», – прокоментувала мама одного з вихованців дитсадочка.

Нагадаємо, що проект «Дитинство під знаком плюс» має на меті вирішення однієї з головних проблем, що спостерігається практично у всіх містах України, – відсутність сучасних місць для безпечного активного дитячого відпочинку.

Ще статті по темі

Back to top button