Суспільство

Ніжинський РАЦС обгородили металевими стовпами (Фото)

На сайті Єдиної системи місцевих петицій ніжинці збирали підписи, аби місцева влада виділила інше приміщення для Палацу урочистих подій.

Петиція була зареєстрована 4 січня цього року і зібрала більше 100 потрібних голосів (110).

«Церемонія укладання шлюбу — найщасливіший момент у житті будь-якої пари. Та важко уявити цей момент щасливим, коли, виходячи з урочистої зали, перед собою пара бачить: ринок, велику кількість перехожих та автомобільну стоянку», – йшлося в тексті.

Утім, Ніжинський РАЦС так і нікуди не переїхав. Натомість біля нього відбулися значні покращення.

— Аби упорядкувати стоянку та рух транспорту перед будівлею, де знаходиться Палац урочистих подій, було встановлено огорожу у вигляді металевих стовпчиків і захисних бар’єрів. А у випадку, коли відбуватимуться церемонії одруження, для заїзду весільного кортежу ці бар’єри будуть відмикатися, – розповідає начальник Ніжинського відділу транспорту Управління житлово-комунального господарства Віктор Карпенко.

Для упорядкування зупинки автобусів встановлено дорожній знак 5.41.1., що дозволить зупинку автобусів у цьому місці та заборонить стоянку інших транспортних засобів до 30 метрів по обидва боки від цього дорожнього знаку.

Джерело: «Нежатин»

Читайте новини ЧЕline у Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button