Суспільство

Нові світлофори з’явилися на двох перехрестях Чернігова

Рух на двох перехрестях Чернігова регулюватимуть нові світлофори. Зокрема, на перетині вулиці Кошового та проспекту Миру, де великий потік автотранспорту і часто трапляються дорожньо-транспортні пригоди.

Ще один сучасний світлофорний об’єкт тепер облаштований далі – на перехресті проспекту Миру і вулиці Героїв Чорнобиля. Тут також змінено дорожню розмітку: замість двох смуг, нанесли три – праворуч, ліворуч і прямо. Відповідно оновили і дорожні знаки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля Апеляційного суду висадили тюльпанові дерева

Роботи з капітального ремонту планують завершити до кінця цього тижня. За словами начальника управління ЖКГ Чернігівської міської ради Ярослава Куца, таке рішення зможе полегшити перетин перехрестя, але не вирішити проблему через великий потік автотранспорту. Наразі тут проєктується рух по колу. Як розповів офіцер патрульної поліції Віталій Копистко – це перехрестя також є місцем високої концентрації ДТП.

Здебільшого ДТП на цьому перехресті стаються саме через ігнорування сигналу світлофора автомобілістами, каже Віталій Копистко.

Загалом у Чернігові налічується 70 світлофорних об’єктів. За словами очільника управління ЖКГ, встановлення нових таких об’єктів залежить від можливостей бюджету Чернігова.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Прес-служба Чернігівської міської ради

Ще статті по темі

Back to top button