Суспільство

Об’ємні літери — реклама чи необхідність?

Ні в кого не викликає сумнівів, що без грамотно організованої рекламної кампанії просування бренду практично неможливе. Для привернення уваги потенційних покупців виробленої продукції чи споживачів послуг дуже дієвою є зовнішня реклама у вигляді вивіски з текстом, написаним об’ємними буквами.

Виготовленням об’ємних літер в Одесі професійно займається рекламне агентство «Фабрика Реклами». Таке рекламне рішення найчастіше зустрічається на фасадах торгових центрів чи офісів, граючи, окрім усіх інших, ще й роль візитної картки закладу. Солідні світлові об’ємні букви вигідно виділять ваш бренд, підкреслять специфіку його діяльності.

З чого складаються об’ємні букви?

На особливості конструкції цього виду зовнішньої реклами безпосередній вплив має матеріал виготовлення літер і використовуваної технології. Одна з технологій, що найчастіше зустрічається і відрізняється своєю простотою, передбачає використання двох спеціальних профілів:

  • алюмінієвого у формі літери «Г» для бічної частини;
  • металопластикового у вигляді «F», що є сполучним елементом бокових бортів та лицьової поверхні.

Для виготовлення металевих вивісок у вигляді об’ємних літер також використовують алюміній, нержавіючу сталь або оцинковане залізо. Задня стінка в такій вивісці робиться із прозорого оргскла. Ще одна технологія передбачає використання як матеріалу виготовлення виробу спіненого ПВХ (непрозорого пластику) та акрилового молочного скла.

Вивіска може бути виготовлена з одного з цих матеріалів або їх комбінації (лицьова частина зі скла, а бічна — із пластику). У першому випадку буква висвітлюється повністю, у другому — лише її лицьова поверхня. Ексклюзивні об’ємні літери можуть бути виготовлені з дерева, інших матеріалів.

Види об’ємних літер

Для виготовлення зовнішньої реклами найчастіше використовують чотири основні види об’ємних букв:

  • без підсвічування;
  • з кольоровим лицьовим підсвічуванням;
  • з контражуром;
  • з відкритими діодами.

Конструкції без підсвічування актуальні як складова декоративних композицій біля входу в будівлю або для організації дизайну внутрішньої реклами. Яскравість і виразність об’ємним літерам з лицьовим підсвічуванням забезпечують світлодіодні модулі. Реклама, організована з використанням літер із контражуром, доречна для закладів преміумкласу. Відкриті діоди в об’ємних буквах — одна з найбільш енергоощадних технологій. Особливо підходить така реклама для закладів, що працюють увечері та вночі.

Навіщо використовуються об’ємні літери у зовнішній рекламі?

Популярність використання об’ємних букв для організації реклами пояснюється цілою низкою причин, включаючи:

  • інформативність (як один із найпростіших орієнтирів дозволяє потенційному покупцю або клієнту потрапити максимально швидко в рекламоване місце);
  • ефективність (впадає у вічі будь-якій людині, яка проходить повз, формує позитивний імідж бренду чи компанії);
  • невелика вага та компактність;
  • довговічність (завдяки високій якості використовуваних матеріалів реклама здатна витримувати протягом тривалого часу атмосферні та механічні навантаження);
  • здатність поєднуватись з іншими деталями у створенні оригінального дизайну вивіски.

Літери різного розміру формату 3D чудово справляються з покладеними на них функціями рекламування різноманітних торгових точок, салонів краси, пунктів громадського харчування (кафе, ресторани тощо), державних установ. Використання об’ємних букв дозволяє здалеку помітити рекламовану з їх допомогою компанію або бренд, виділити їх з інших оригінальних кольорових яскравих вивісок. Така реклама стане окрасою міського антуражу.

Бажаєте купити якісні готові вироби різних видів і розмірів за ціною від виробника чи замовити ексклюзивний варіант світлових та не світлових об’ємних букв для реклами? Звертайтесь до рекламної агенції «Фабрика Реклами». Отримати відповіді на всі запитання можна за контактним телефоном (048) 798-21-11 або (048) 702-21-11.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button