Суспільство

Обласна рада створює нове комунальне підприємство, яке очолить офіцер запасу СБУ

З метою раціонального використання і охорони надр та навколишнього природного середовища, для забезпечення економічного та соціального розвитку територіальних громад сіл, селищ, міст Чернігівської області обласна рада має намір створити комунальне підприємство «Надра Чернігівщини».

Про це йдеться у відповідному проекті рішення. Це питання розглянуть на черговій сесії облради, яка відбудеться 22 серпня.

На посаду директора комунального підприємства «Надра Чернігівщини» Чернігівської обласної ради терміном на три роки хочуть призначити Володимира Чечетова (06.01.1971 р. н.) – офіцера запасу СБУ. Має вищу юридичну та економічну освіту.

Довідка:

Діяльність та розвиток підприємства буде здійснюватися за трьома основними напрямками:

  1. Отримання спецдозволів (ліцензій) на видобуток корисних копалин загальнодержавного та місцевого значення за видами (газові, рідкі, тверді).
  2. Організація взаємодії з наявними ліцензіатами та майбутніми.
  3. Надання послуг з утилізації відходів виробництва, хімікатів та інших шкідливих речовин.

Під час розрахунку статутного капіталу комунального підприємства «Надра Чернігівщини» Чернігівської обласної ради враховані його річні потреби на заробітну плату працівникам, штатною чисельністю 5 осіб, близько 550,0 тис. грн на сплату комунальних послуг 60,0 тис. грн, придбання меблів та оргтехніки на суму 100,0 тис. грн.

Ще статті по темі

Back to top button