Суспільство

«Облтеплокомуненерго» купило тринадцятий Айфон за 33 тисячі

АТ «Облтеплокомуненерго» (м. Чернігів) 19 вересня без торгів уклало угоду з ТОВ «Комел» щодо мобільного телефона за 33 499 грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро».

Цьогоріч мають поставити смартфон Apple iPhone 13 128GB Midnight за 33 499 грн. Ціна відповідає ринку. За даними сервісу порівняння цін «Hotline», наразі в інтернет-магазинах він продається по 23 999-43 513 грн, а у великих відомих мережевих магазинах – за цінами від 31 999 грн.

Смартфон iPhone 13 діагоналлю 6,1″ має оперативну пам’ять 4 ГБ, вбудовану пам’ять 128 ГБ, основну камеру на 12+12 Мп та фронтальну камеру на 12 Мп, сканер обличчя тощо.

Нагадаємо, у липні такий смартфон за 31 503 грн купило ТОВ «НіжинТеплоМережі», чиїми засновниками є «Облтеплокомуненерго» і КП «Ніжинтеплоенерго» Ніжинської міськради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Електронний сервіс «єБронювання» планують запустити до кінця року

У системі «Smida» акціонерами чернігівського «Облтеплокомуненерго» нині вказані Іван Мельничук, Микола Буренко, Сергій Сіора, Олександр Чиж, Олег Ємець, Дарія Дмитренко, Ольга Пахалюк, Наталія Берко, а також ТОВ «Інвестпрофіконсалт» і ТОВ «Вудрест».

Зараз фірму «Інвестпрофіконсалт» оформлено на Валерію Пономарчук, а раніше вона під старою назвою «Дельта Лізинг» була записана на кіпрську компанію «Готчер Лімітед».

Фірма «Вудрест» належить ТОВ «Білград». Засновниками «Білграду» є ТОВ «Компанія з управління активами «Скай Кепітал Менеджмент» (діє від власного імені та за рахунок ЗВНПІФ «Адвенсіс» і «Фонд Дельта-Венчурні проекти»), Олексій Гук і колишній власник збанкрутілого «Дельта-банку» Микола Лагун. Він народився у Семенівці на Чернігівщині.

Кінцевим бенефіціаром «Білграду» через КУА та обидва фонди вказаний Вадим Сергієнко.

Фірма «Комел» належить Олександру, Володимиру та Миколі Караванам, Юрію та Наталії Саноцьким, Андрію Поліщуку, Сергію Куліку, Олегу Шереметі, Андрію Гірілішену, а також Ярославу Шийці та АТ «ЗНВКІФ «ВДЕ Капітал» Олександра і Володимира Караванів.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Анна Сорока, «Наші гроші»

Ще статті по темі

Back to top button