Суспільство

Одна з найчисельніших шкіл Ніжина – партнер НУБіП України

Як відомо, підготовка висококваліфікованого фахівця розпочинається ще зі шкільної лави. Саме тому Національний університет біоресурсів і природокористування України постійно розширює співпрацю із закладами середньої освіти, спільно проводячи різноманітні тренінги, майстер-класи, олімпіади, реалізуючи наукові проєкти тощо. А як результат — є залучення до Університету найталановитішої молоді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У МОЗі розповіли, як може виглядати вимірювання температури у школах з 1 вересня

24 липня Національний університет біоресурсів і природокористування України збагатів ще на одного партнера. Договір про співробітництво між Ніжинською загальноосвітньою школою І-ІІІ ступенів № 10 та НУБіП України підписали ректор Станіслав Ніколаєнко та виконуючий обов’язки директора школи Сергій Никонець. Про це повідомляють на сторінці школи у Facebook.

Під час зустрічі ректор Станіслав Ніколаєнко наголосив, що наразі середня освіта, як і вища, переживає непрості часи. Потому поцікавився у керманича школи її контингентом, досягненнями учнів і педколективу, станом матеріально-технічної бази.

Сергій Никонець розповів, що у навчальному закладі наразі активно тривають капітальні ремонтні роботи: здійснюється утеплення фасаду та покрівлі, встановлено індивідуальний тепловий пункт, змонтовано рекуператори, а також реалізовано проєкт будівництва спортивного майданчика.

На завершення зустрічі було затверджено план спільних заходів на 2020-2021 навчальний рік, що передбачають проведення геоекологічного пікніку, школи юного географа (геодезиста та геоеколога), різноманітних майстер-класів та багато іншого. Координувати співпрацю доручено факультету землевпорядкування, який вже налагодив зв’язки з учнями , провівши для них інтерактивнее заняття.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button