Суспільство

Однокласники розповіли правду про загиблого в АТО чернігівця

Трагічна звістка про загибель під час обстрілу на Донбасі молодшого сержанта Дмитра Сискова шокувала Чернігівщину. Трапилося це вчора, 12 лютого.

Відомо, що у жовтні 2016 року чоловік пішов боронити суверенітет і незалежність України, підписавши контракт.

У 1997 році Дмитро закінчив чернігівську середню школу № 2. І хоча відтоді вже сплинуло 20 років, однокласники пам’ятають і згадують Дмитра. З деякими із них ЧЕline вдалося поспілкуватися.

«Він прийшов у наш клас, коли ми вже навчались у старшій школі. Запам’ятала його як позитивну людину і великого життєлюба. Ззовні він був високим і струнким. Десь через 10 років після закінчення школи в нас була зустріч випускників. Дмитро теж прийшов. Розповідав про своє життя. І тоді від нього також віяло оптимізмом і позитивом. Він дуже любив тварин, особливо собак. А ще з ним можна було поспілкуватися на будь-яку тему. Що він пішов служити на схід, не знала. Бо життя нас трішки розкидало, в кожного свої життєві обставини виникли. Але в інтернеті періодично бачила, що він був онлайн», – згадує однокласниця Юлія Трофименко.

Із приємністю згадує Дмитра і Микола Адамюк.

«Я запам’ятав, що він був веселий, оптимістичний, енергійний і дуже винахідливий. Повсякчас щось хімічив і вигадував. Навчався він непогано, принаймні, розумів те, чого його вчили. Але ніколи нічого бездумно не зазубрював. Непогано знався на точних науках, зокрема, фізиці й математиці», – зауважив чоловік.

Нагадаємо, 8 лютого на території Донецької області від кульового поранення загинув солдат Мінчуков Володимир.

Ще статті по темі

Back to top button