Суспільство

ОК «Північ» відзначає восьму річницю з дня створення (Фото)

Привітати і подякувати військовим сьогодні зібралися представники різних гілок влади, керівники державних і приватних установ, силових структур.
Про це повідомляють у департаменті інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації.

За виконання службових і бойових завдань військовослужбовці ОК «Північ» були нагороджені державними нагородами, відомчими відзнаками та цінними подарунками. Також із нагоди свята офіцери управління отримали чергові військові звання.

Цього дня я хотів би подякувати кожному солдату, сержанту, офіцеру, які докладають усіх зусиль для нашої Перемоги. А також висловити вдячність нашим друзям, які всіляко допомагають і яким не байдужа доля нашої країни та її майбутнє. Ми захищали, захищаємо і будемо захищати нашу державу! – наголосив командувач військ ОК «Північ» генерал-майор Віктор Ніколюк. – Ми приречені на Перемогу!

За сумлінне виконання службових обов’язків, мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, та з нагоди 8-ї річниці створення оперативного командування «Північ»

Почесною грамотою Чернігівської ОДА нагороджено

НАЗАРЯНА Карена Самвеловича

  • лейтенанта, офіцера відділу комплектування рядовим та сержантським складом управління персоналу штабу управління військової частини А4583;

Подяку голови Чернігівської ОДА оголошено

АНДРІЄНКУ Олександру Миколайовичу

  • підполковнику, старшому офіцеру розвідувального управління військової частини А4583;

ДЕМ’ЯНЕНКУ
Олексію Юрійовичу

  • підполковнику, старшому офіцеру фінансово-економічної служби військової частини А4583;

ПОЛІТЕНКОВУ Сергію Валерійовичу

  • штаб-сержанту, штаб-сержанту II категорії адміністративного відділу штабу військової частини А4583.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button