Суспільство

Олег Мірошниченко: «Я прагну, щоб наші діти хотіли жити на своїй землі»

Начальник Ічнянського районного відділу державної виконавчої служби Олег Мірошниченко фактично місцевий. 37 років тому він народився в райцентрі. А після четвертого класу разом із батьками переїхав до Варви. Після закінчення школи вступив до Київського університету права Національної академії наук України, а після навчання вже дипломованим спеціалістом повернувся додому. Спершу працював юристом у теплопостачальній організації, далі – помічником судді Варвинського районного суду, а згодом очолив місцеву виконавчу службу. Вісім років тому змінив місце проживання і повернувся, так би мовити, до своїх витоків, на малу батьківщину.

Досвідчений юрист, порядна і принципова людина – так характеризують Олега Олександровича його земляки. Поважають за професійність і чесність. Безперечно, його служба досить складна. Бо треба дотримуватися вимог Закону і залишатись при цьому людиною. Олегові Мірошниченко вдається і те, й інше. Він вважає, що будь-яка робота повинна виконуватися з  повною самовіддачею і відповідальністю. Адже від правильних рішень дуже часто залежить, яким буде результат.

«Я не боюся помилятись і не соромлюся вчитись, – зізнається Олег Олександрович. – Недарма ж кажуть: не помиляється той, хто нічого не робить. Проте моє бажання балотуватись на посаду голови Ічнянської ОТГ – це не лише прагнення спробувати щось нове для себе. Чудово розумію, наскільки відповідальний цей крок. Я на нього зважився за підтримки «НАШОГО КРАЮ», який у нашому районі представляють люди поважні та шановані. Відчуваю, що мої знання і напрацювання можуть стати у пригоді нашій громаді. Маю чималий досвід у юриспруденції, сподіваюсь набути його і в місцевому самоврядуванні».

Нині Олег Олександрович Мірошниченко працює над програмою розвитку об’єднаної територіальної громади, і вже найближчим часом збирається презентувати її виборцям. Серед основних завдань – зокрема, створення привабливих умов для потенційних інвесторів, активний розвиток малого підприємництва, а відтак – створення нових робочих місць для місцевих жителів, в тому числі молоді, реконструкція зон відпочинку безпосередньо в Ічні, ремонти доріг та об’єктів інфраструктури в сільських населених пунктах.

«Я – людина, яка може і вміє працювати у команді, – продовжує чоловік, – а тому відкритий до співпраці з будь-якими політичними силами, аби тільки співпраця була конструктивною і йшла на користь нашій громаді. Прагну зробити все, щоб наші діти не десь по світах шукали кращої долі, а знаходили її у себе вдома, на своїй землі».

*Політична реклама

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button