Суспільство

ONUKA переїхала в Чернігів і показала теплі фото з дідусевого будинку (Фото)

Відома українська співачка Ната Жижченко, лідерка гурту ONUKA, поділилась новим дописом на особистій сторінці в Інстаграм. Вона повідомила, що переїхала до Чернігова, дому свого дідуся.

Виконавиця опублікувала серію теплих сімейних фото з дідусевого будинку. Останній рік Ната Жижченко з чоловіком присвятила час на його реконструкцію. Близько 2 тижні тому зірка повернулась до України.

«Жити. Всупереч. Сьогодні. Можуть забрати життя, та не мрію», – поділилась співачка.

ONUKA показала кадри з буденного життя – сонного сина, фото, де вона з чоловіком грає на фортепіано, кадри малюка з сопілкою. Всі ці атмосферні світлини зроблені з акцентом і на дерев’яний дім зі своїм стилем та затишком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відома співачка розповіла про брата і батька, які вижили в Чернігові

Як відомо, Ната Жижченко з чоловіком Євгеном не тільки реставрували маєток, але й планували відкрити музей дідуся з майстернею. Дім вистояв Першу та Другу світову війну – так само він пережив і численні обстріли Чернігова.

«Наш будинок багато чого бачив, багато чого натерпівся. І, я думаю, що не просто так стільки десятиліть ми наповнювали його мистецтвом, любов’ю до свого краю, звуками музичних інструментів, думаю, це просто так не проходить. І якщо навіть його знищать, я буду підіймати його з попелу», — написала вона.

Джерело: 24 канал

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

 

 

Ще статті по темі

Back to top button