Суспільство

Оренда автомобіля у Львові: особливості та вартість послуги

Львів — старовинний гарне місто, що приваблює туристів, ділових людей, спортсменів. Щоб оцінити всю його привабливість, швидко вирішити бізнес-питання, необхідно мати власний кошт пересування. Якщо немає можливості подорожувати на своїй машині, варто вибрати прокат авто у Львові подобово в надійної орендної компанії. Послуга надається на вигідних для клієнтів умовах. Пересуватися без автомобіля по місту важко. Тому багато людей навіть не роздумують, набуваючи для себе найважливіше в сучасному житті — мобільність і комфорт.

Від чого залежить вартість прокату

Ціни на оренду автомобіля залежать від декількох факторів:

  • класу транспортного засобу;
  • тривалості прокату;
  • додаткових послуг.

Різновиди автомобілів в оренду

Пропонується оренда авто у Львові без водія різних класів. Найбільш високу вартість мають мінівени, позашляховики, елітні машини. Перераховані рішення відрізняються підвищеним комфортом, місткістю, представницьким дизайном. Ці моделі обладнані всілякими системами управління, активного та пасивного захисту. У категорію входять ТЗ тільки великих всесвітньо відомих виробників.

Оптимальне співвідношення ціни і якості має машина в оренду середнього класу. Від елітних автомобілів такі моделі відрізняються відсутністю явної розкоші, менш технологічним оснащенням.

Заощадити на автопрокаті реально, вибравши бюджетну машину. Її потужність, швидкість, технологічність нижче, але це не позначається на зручності пересування. Дуже добре підходить цей варіант для ощадливих і невибагливих туристів.

Тривалість оренди і супутні послуги

Дізнатися ціни на прокат авто можна на сторінці прокатної компанії з прайсом. Тут вказуються тарифи за день. Вартість збільшується при замовленні додаткових послуг, знижується — при тривалій оренді. У перелік супутніх сервісів входять оснащення дитячим кріслом, навігатором, можливість отримати автомобіль за конкретною адресою. Важливо здавати машину з повним баком і в належному стані, щоб не переплачувати.

Вибрати і замовити недорогий автомобіль на добу допоможе онлайн бронювання, доступне з будь-якої точки світу. Для оренди автомобілісту необхідно мати посвідчення, паспорт, кредитну карту, досвід водіння. Вимоги до тривалості останнього можуть варіюватися, залежно від класу ТС.

Коли вигідно брати машину на прокат

Досвідчені мандрівники рекомендують взяти авто на прокат у Львові і в інших містах України при необхідності:

  • здійснення поїздок з дітьми і великою кількістю багажу;
  • організації турів по околицях;
  • планування та участі в бізнес-зустрічах;
  • багато пересуватися по місту в обмежені терміни.

Взявши недорого напрокат машину, можна побувати в таких цікавих околицях Львова, як природні парки, Підгорецький, Свірзький, Олеський та інші замки. Це дуже комфортно.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button