Суспільство

«Оригінальне зізнання»: конкурс від ЧЕline

Найбільше щастя в житті – кохати і бути коханою людиною. Дійсно, кохання – це особливе почуття. Як багато для нас усіх воно означає…

Наближається свято закоханих – Валентинів день. Із нагоди Дня святого Валентина ЧЕline організовує черговий конкурс – «Оригінальне зізнання».

Взяти участь у конкурсі можуть усі охочі, але обов’язкова та найголовніша умова – бути закоханим!

Конкурсні умови:

  1. Освідчитися коханій людині у своїх почуттях у будь-який спосіб (відеозізнання, вірш, текст, аудіо, пісня, фото тощо). Зізнання має бути щирим, емоційним і головне – оригінальним!
  2. Надіслати нам оригінальне освідчення на електронну адресу [email protected] (з позначкою «Оригінальне зізнання») або поштою – 14000, м. Чернігів а/с 37 (з позначкою на конверті «Конкурс. Оригінальне зізнання»). Також обов’язково вказати свій мобільний телефон, написати кілька речень про себе та кохану людину. Можна (за бажанням) надіслати також свою фотографію і фото людини, якій освідчуєтесь у коханні (або спільне фото).
  3. Підписатися на нашу офіційну сторінку у Facebook – (https://www.facebook.com/cheline.com.ua/).
  4. Коли ваше оригінальне зізнання опублікують на сайті ЧЕline (http://cheline.com.ua/) і відповідна публікація з’явиться на нашій сторінці в соціальній мережі Facebook (https://www.facebook.com/cheline.com.ua/), необхідно зробити репост цієї публікації і не видаляти її до завершення конкурсу.
  5. Конкурс триває до 10-ї години ранку 14 лютого. Переможця конкурсу визначить авторитетне журі, до складу якого увійшли:

народний депутат України Анна Романова;

відомий чернігівський правозахисник Микола Торбєєв;

помічник Почесного консула Латвійської Республіки в Чернігові та області Ірина Харченко;

український актор Микола Бічук;

менеджер із розвитку чесько-німецького пабу «Zivot a Pivo» Вікторія Ременюк.

27708070_2026202324285088_1441565571_o

 

На переможців чекають особливі подарунки:

  • святкова вечеря на двох (на 1000 гривень) в одному з кращих чернігівських концептуальних закладів – чесько-німецькому пабі «Zivot a Pivo».
  • фотосесія;
  • відеосюжет на пам’ять.

27650520_1692986780759759_1387707382_o

Окрім того, редакція ЧЕline додатково визначить кількох переможців у номінаціях «Вибір редакції» та «Фейсбучний лідер». Переможцем у номінації «Фейсбучний лідер» стане те зізнання, яке набере найбільшу кількість уподобань і перепостів на нашій сторінці у Facebook.

На переможців у цих двох номінаціях чекають оригінальні сюрпризи від ЧЕline.

Телефон для довідок: +38 (068) 188-07-25

Кохайте і будьте коханими разом із ЧЕline!

СПОНСОР КОНКУРСУ: ЧЕСЬКО-НІМЕЦЬКИЙ ПАБ «ZIVOT A PIVO».

Ще статті по темі

Back to top button