Суспільство

Особливості та переваги пакета преміум UKRSIBBANK в Україні

Коли людина має стабільно високий рівень доходів, вона бажає обслуговуватися у надійному банку, котрий може повністю задовольнити її фінансові потреби в Україні та за кордоном. Щоб отримати максимум привілеїв та набути статус преміального клієнта, українці мають змогу скористатися унікальною пропозицією Premium UKRSIBBANK, оформивши пакет послуг у найбільшій банківській установі України, котра працює на європейському капіталі.

Всім без винятку преміум клієнтам на premium.ukrsibbank.com доступні особливі умови співпраці з кредитно-фінансовою установою. Подати заявку на оформлення пакета послуг можна у найближчому відділенні «Укрсиббанк» або за телефоном 729 з мобільного (безкоштовно). Розглянемо усі переваги та особливості пакета преміум UKRSIBBANK.

Платіжний бонус для преміум-клієнтів «Укрсиббанк»

  • Клієнт отримує дистанційне обслуговування найвищого класу. В період пандемії усі питання можна вирішувати без відвідування відділення банку.
  • Індивідуальні сейфи. Можливість зберігати матеріальні та інші цінності — доступ до вмісту сейфу має тільки клієнт.
  • Вигідні умови страхування. Послуга дозволить економити гроші при оформленні страхового поліса.
  • Консьєрж-сервіс. Співробітник банку може замовити квитки, товар або послугу, доставити ділову кореспонденцію, розв’язати фінансові та організаційні питання різного характеру.
  • Спеціальне обслуговування у відділеннях. Власник пакета має доступ в окремі зони, де можна комфортно та без поспіху спілкуватися з особистим консультантом, займатися поточними справами, переглядати банківську інформацію, користуватися Wi-Fi .
  • Виділена лінія в контактному центрі банку. Немає необхідності чекати вільних операторів, усі проблеми будуть розв’язані в найкоротші терміни.

Усе це робить обслуговування комфортним для клієнта, позбавляє від самостійного вирішення питань, пов’язаних з фінансами.

укрсиббанк 2

Картки для клієнтів з особливим статусом

Власник пакета преміум UKRSIBBANK може відкрити кредитний або дебетовий картковий рахунок для себе та будь-якого члена своєї родини. Встановлювати ліміти, обмеження, проводити розподіл грошей можна з особистого кабінету онлайн-банкінгу або через додаток для смартфонів. Преміум банківська карта дає клієнтові наступні можливості:

  • Безкоштовне зняття готівки у банкоматах за кордоном та в Україні.
  • Цілодобовий зв’язок з службою підтримки за допомогою послуги Call back.
  • Платіжні бонуси та суттєві знижки при оплаті товарів та послуг в різних галузях (медицина, обслуговування, розваги, спорт, відпочинок та інше).
  • Підвищені кредитні ліміти, які дають можливість користуватися позиковими коштами.

Пропозиції та переваги для подорожуючих за кордон

Преміальні клієнти мають безкоштовний доступ в лаунж-зон більшості міжнародних аеропортів, відчутні знижки в Duty Free, можуть пройти паспортний контроль та тестування на COVID-19 у Борисполі без черги. Крім того, користувачі можуть вигідно застрахувати багаж та знімати гроші у банкоматах мережі BNP Paribas Group з мінімальними комісіями.

Пакет Premium UKRSIBBANK — це вибір ділових громадян, котрі ведуть активне життя, багато подорожують світом з метою ведення бізнесу та відпочинку. Дізнатися ретельно щодо пропозиції можна на офіційному сайті фінансової установи.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button