Суспільство

Освітні пристрасті: Василь Білогура VS Регіна Гусак

Черніговом, зокрема в педагогічному середовищі, активно поширюються чутки, що невдовзі міське управління освіти очолить депутат міськради, директор Чернігівського навчально-реабілітаційного центру № 2 Регіна Гусак. Натомість нинішній керівник управління Василь Білогура обійме вищу посаду.

По коментар із цього приводу ЧЕine звернувся до пані Регіни.

—  Це брехня, – таку першу фразу ми почули у відповідь.

Хто чутки вигадує й поширює, пані Регіна не знає.

З одного боку, мені лестить, що таке кажуть, навіть приємно, а з іншого – балачки безпідставні, – зізналась співрозмовниця.

Вона також пояснила, що тільки нещодавно почала виконувати нові для неї директорські обов’язки в Чернігівському навчально-реабілітаційному центрі № 2, тож наразі думає лише про те, як поліпшити роботу закладу, його матеріально-технічну базу та про соціальну адаптацію дітей.

Запитали ми в пані Регіни, чи може вона прокоментувати чутки, що пану Білогурі все-таки запропонують вищу посаду, і крісло начальника управління освіти однаково звільниться.

— Таке чула. Ці чутки з’явилися, щойно Василя Білогуру призначили на посаду. Я з ним тісно спілкуюся, бо ми з однієї команди. То він каже, що нікуди не збирається. Але вам все одно краще перепитати в нього, бо всяке може бути. Я його два дні не бачила, можливо, за цей час щось змінилося, – зазначила Гусак.

Ще статті по темі

Back to top button