Суспільство

Патрульні допомогли чернігівці розшукати її матір, яка зникла вчора

Сьогоднішнього ранку на лінію 102 зателефонувала чернігівка та повідомила, що не може знайти свою 83-річну матір. Останнього разу спілкувалися 9 січня. Куди жінка могла піти – невідомо. До заявниці одразу скерували один із патрульних екіпажів.

Патрульні з’ясували прикмети зниклої, у що вона могла бути вдягнена, коли йшла з дому. Опис жінки здався інспекторам знайомим. Коли вони показали заявниці фото знайденої напередодні невідомої жінки, вона одразу упізнала свою матір.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівські патрульні повернули додому 9-річного хлопчика

Як з’ясувалося, вчора до поліції надійшло повідомлення, що на кінцевій зупинці тролейбуса №10 перебуває жінка похилого віку. Вона ні з ким не розмовляє і не орієнтується на місцевості. Кондуктор звернула увагу, що пасажирка їде вже друге коло, та почала цікавитися, куди жінка прямує.

Патрульні, які тоді прибули на виклик, не змогли встановити ні даних невідомої, ні адреси, де вона мешкає. Жінка не відповідала на запитання, документів у неї також не було. Щоб вона не замерзла, охоронці порядку відвезли стареньку до обласної лікарні.

Саме в медичному закладі сьогодні вранці вже відому жінку знайшла її донька, яку туди доправили патрульні поліцейські.

Патрульна поліція Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button