Суспільство

Патрульні розшукали двох підлітків, які утекли з лікарні

Учора, приблизно опівдні, на лінію 102 надійшло повідомлення, що двоє 14-річних хлопців, які перебували на обстеженні в Чернігівській центральній районній лікарні, залишили медичний заклад і пішли у невідомому напрямку. Один із них немісцевий. Про це повідомляють у патрульній поліції Чернігівської області.

Орієнтування про розшук неповнолітніх з їхніми описом і прикметами отримали всі патрульні екіпажі, проте розшук за гарячими слідами результату не дав.

За кілька годин до поліції зателефонував підліток і повідомив, що в урочищі «Ялівщина» до них із другом звернувся хлопець (приблизно одноліток) та розповів, що він немісцевий, нещодавно утік із лікарні, не орієнтується в місті, тому заблукав. На місце негайно направили екіпаж тактико-оперативного реагування патрульної поліції.

Дитина, про яку йшлося в повідомленні, була дуже схожою на розшукувану. Хлопець назвав охоронцям порядку свої дані і вони збіглися з тими, що були в орієнтуванні. Патрульні сповістили про знайду ювенальну поліцію.

Розпитавши знайденого хлопця про його товариша, з яким вони залишили лікарню, поліцейські дізналися додаткову інформацію про можливе місце перебування другої дитини. Врешті-решт це й допомогло її розшукати.

З обома підлітками все гаразд. Ми ж дякуємо батькам дитини, яка вчасно зателефонувала 102, і їй особисто за допомогу — ви виховуєте відповідальну молоду людину, а ваш син росте справжнім громадянином.

Ще статті по темі

Back to top button