Суспільство

Патрульні їхали на бійку, а виявили двох нетверезих водіїв

Сьогодні, 12 лютого, приблизно о третій ночі до поліції надійшло повідомлення, що біля одного з нічних клубів у центрі міста відбувається бійка.

Патрульний екіпаж, який виїхав на місце, дорогою зв’язався із заявником. Громадянин розповів, що бійка припинилася й її учасники збираються їхати – кожен на своєму авто. Заявник вказав марки та номерні знаки машин, до яких сіли чоловіки. На його думку, вони були п’яні – через що й виник конфлікт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Штраф у 51 тисячу гривень та судимість: як каратимуть нетверезих водіїв із нового року

Один з автомобілів, який відповідав отриманому орієнтуванню, інспектори зупинили неподалік розважального закладу. Як з’ясувалося, за кермом перебував 35-річний чернігівець. У чоловіка були явні зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння, але він за присутності свідків відмовився проходити огляд у визначеному законом порядку.

За кілька хвилин інший екіпаж патрульної поліції на вулиці В’ячеслава Чорновола зупинив другий автомобіль. У цього водія поліцейські також помітили ознаки сп’яніння. Чоловік погодився пройти медичний огляд. Результат – 1, 47 проміле.

На обох водіїв склали протоколи за ст. 130 (Керування в стані алкогольного сп’яніння) КУпАП.

Якщо ви побачили порушення кимось закону — не мовчіть, повідомляйте, реагуйте, зробіть що можете. Важливі навіть мінімальні зусилля кожного з нас. Зробимо нашу країну безпечною разом.

85116037_2236850079952663_3667433760434946048_o

Патрульна поліція Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button