Суспільство

Переваги автомобілів з Японії

Український авторинок характеризується великою пропозицією автомобілів з США та країн Євросоюзу. Однак автомобілі з Японії стають все більш популярними серед тих, хто шукає недорогий, але надійний транспортний засіб для повсякденного використання. Про причини популярності та особливості таких автомобілів ми розповімо у сьогоднішній статті. 

Автомобілі, що імпортуються з Країни висхідного сонця, включають класику 1980-х та 1990-х років, а також сучасні моделі. Більшість пропонованих авто доступні на інтернет-аукціонах, де покупці можуть самі торгуватися з продавцями або найняти для цього досвідченого брокера. Техогляд та ремонт вживаних машин з Японії, в тому числі популярної марки Субару, пропонує компанія X-team. 

Переваги автомобілів, привезених з Японії 

  • Найбільшою їх перевагою, безперечно, є технічний стан. Автомобілі в Японії використовуються рідко, переважно, у вихідні та свята. Японці віддають перевагу метро чи велосипеду, оскільки на такому транспорті вони можуть набагато швидше дістатися роботи. Логічно припустити, що автомобіль, який не використовується, буде набагато менше пошкоджений, ніж той, на якому їздять щодня. Це також означає малий пробіг, що є одним з найважливіших факторів на користь купівлі транспортного засобу з Японії. 
  • Великою перевагою японських автомобілів також є відсутність корозії. Зими у цьому регіоні не суворі, а отже – посипати дорогу сіллю не треба.
  • Водії можуть розраховувати на багате оснащення «японця». Для людей, які люблять різні види гаджетів та аксесуарів, це безперечно буде великим плюсом. 

Як адаптувати автомобіль, імпортований із Японії, до українських умов? 

Якщо ви вирішите імпортувати автомобіль з Японії, рано чи пізно настане час адаптувати його до українських правил дорожнього руху. Для того, щоб мати можливість їздити місцевими дорогами відповідно до регламенту, слід пам’ятати про освітлення. Може статися так, що його доведеться модифікувати, щоб зробити придатним для правостороннього руху. Як і автомобілі з США, японські автівки мають симетричні фари. У Європі асиметричне освітлення використовується для того, щоб забезпечити найкраще освітлення дороги та узбіччя. Радіо може також вимагати переналаштування. У Японії використовується нижній діапазон ультракоротких хвиль, тому для використання його в Україні доведеться провести перекодування. Для старих автомобілів це буде непростим завданням. Заміна агрегату на європейську версію не завжди буде ефективною.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button