Суспільство

Підганяємо фігуру під купальник

Літо вже настало,  а ви так і не встигли зробити свою фігуру ідеальною?

Не журіться.

Головне – правильно вибрати купальник за типом фігури, і ви станете справжньою королевою пляжу.

Спершу згадаймо, які типи фігур нам відомі та визначимо, який саме тип фігури притаманний саме вам!

 

Експерти виділяють шість типів фігури: груша, трикутник, перевернутий трикутник, яблуко,прямокутник і пісочний годинник.

 

Отже, якщо ваші стегна і плечі практично не відрізняються за шириною, а талія майже непомітна, то ви – типовий «прямокутник», як і Камерон Діас. Для «прямокутного» типу фігури найкраще підходить монокіні.

 

Серед роздільних моделей купальників варто звернути увагу на варіанти з декоративними елементами – квітами, рюшами, бантами тощо.

Вибирайте бюстгальтер пуш-ап, що допоможе візуально змоделювати вашу статуру! У жодному разі не купуйте суцільний купальник із м’якими чашками та купальники з трусиками-стрінгами або шортиками.

 

 

Ваш тип фігури «яблуко» якщо у вас широка талія і невеликий животик, як у Джесіки Сімпсон. Ваш порятунок – роздільні купальники. Трусики повинні бути з високою талією, а верх – із широкими лямками.

 

Купальник краще купити з вертикальним візерунком – це візуально зробить вашу фігуру більш витягнутою.

Якщо у вас тонка талія, а стегна і плечі однієї ширини, отже, ви щаслива власниця фігури «пісочний годинник». Такий тип фігури у Ані Лорак. І тут ви зовсім не обмежені у виборі. Це можуть бути роздільні та суцільні купальники, з малюнком чи без.

 

Найпікантнішим для вашої фігури буде класичне бікіні — з ліфом-трикутником і V-подібними плавками.

 

Наступний тип фігури – «груша». Серед зірок ним може похвалитися Дженіфер Лопес. Отже, якщо ваші стегна значно ширші, порівняно з плечима, то цей тип фігури ваш.

У такому разі з допомогою купальника вам треба візуально зменшити ваші стегна. Цю функцію прекрасно виконує суцільний купальник із яскравою вставкою під грудьми. Також вам личитиме купальник «халтер» із зав’язками на шиї.

 

 

А ось плавки з декоративними елементами, з рюшами, спідничками і навіть зав’язками на стегнах, варто оминати — вони візуально зроблять ваші стегна ширшими.

Поговорімо тепер про тип фігури «трикутник» Тут усе просто: широкі стегна та вузькі плечі. Завдання — зробити фігуру гармонійною.

 

Уся увага має бути прикута до верхньої частини купальника, наприклад, бюст з аплікаціями, квітами, стразами тощо,а ось низ має бути однотонний.

 

Якщо ваші плечі порівняно зі стегнами значно ширші, то ваш тип –  «перевернутий трикутник». Найбільш правильний вибір — роздільний купальник. Особливу увагу варто приділити плавкам, Вам підійдуть моделі у вигляді шортиків або з низькою посадкою.

 

Головне — знайти свій купальник, щоб він вдало підкреслив ваші достоїнства та приховав усі недоліки.

І будьте дівчиною на всі сто!

 

Ще статті по темі

Back to top button