Суспільство

Підпільна друкарня на вулиці Толстого завалилася (Фото)

Днями очевидців і мешканців вулиці Толстого налякав страшенний гуркіт. Неподалік житлового будинку № 122, поруч із цілодобовою автостоянкою завалилося приміщення – цегляний ангар на території колишньої музичної фабрики. Нині всі будівлі розібрані в приватну власність.

Десь влаштували мийку, хтось пристосував території для автостоянки, хтось для магазину. Ця будівля стояла осторонь від дороги і великої уваги до себе не привертала, аж поки не завалилася.

 – Сталося це десь о 22-й чи трохи пізніше, – пояснює охоронець сусіднього офісу. – Саме було моє чергування, я почув страшенний гуркіт і побачив стіну пилюки. Думав, може, щось обвалилося у нас. Коли ж розгледів, а це сусідське приміщення.

Очевидці розповідають, що там начебто була підпільна друкарня. Хоча господаря там не бачили кілька останніх місяців. Тобто вона вже не працювала. Через руїни добре видно, що в приміщенні ще залишалася техніка: принтери та друкарські машини. Коли її використовували і чи законно, ніхто достеменно не знає. Не коментують і в поліції.

На сполох б’ють місцеві мешканці, адже обвали ніхто не поспішає прибирати. Дамоклевим мечем нависає й дах, який ось-ось може обвалитися також. Доступ до руїн вільний. А відтак, місцеві дітлахи можуть облюбувати це місце для селфі.

А ще варто би перевірити надійність усіх приміщень на території колишньої музичної фабрики. Адже там таких цегляних безліч, господарів знайти «днем із вогнем» не можна.

Ще статті по темі

Back to top button