Суспільство

Підвищені пішохідні переходи та світлофори на Масанах: петиція на сайті міськради

У розділі петицій на сайті Чернігівської міської ради триває збір підписів за петицію «Облаштування підвищених пішохідних переходів на Масанах».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові збудували чотири нові підвищені пішохідні переходи (Фото)

Автор петиції Сергій Левченко зазначає, що за останні роки в мікрорайоні Масани суттєво збільшився транспортний потік, вулиця Незалежності дедалі більше стає місцем концентрації ДТП.

«Зокрема в темний час доби дуже часто можна бачити, як окремі водії, нехтуючи встановленим ПДР швидкісним режимом і дорожньою розміткою, «пролітають» із шаленою швидкістю, навіть не звертаючи уваги на людей, які починають рухатись пішохідним переходом, це все відбувається через те, що мікрорайон активно забудовується, і кількість мешканців збільшується за геометричною прогресією, зокрема дуже багато дітей дошкільного і молодшого шкільного віку, для яких перейти дорогу в таких умовах не лише складно, а небезпечно для життя», – пише Сергій Левченко.

Тож у петиції чернігівець просить облаштувати підвищені пішохідні переходи по вул. Незалежності на двох пішохідних переходах – між будинком №15 та будинками №10, №12-Б.

А також встановити світлофори на вищевказаних пішохідних переходах і перехресті вулиць Красносільського-Незалежності.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button