Суспільство

Питання готелю «Градецький» зняли з порядку денного виконкому Чернігівської міськради

Ми сьогодні повідомляли про те, що в порядку денному чергового засідання виконкому Чернігівської міськради стоїть питання про затвердження та надання містобудівних умов та обмежень забудов АТ «Готель «Градецький» для реконструкції готелю для розміщення багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями соціально-побутового призначення.

Засідання виконавчого комітету пройшло сьогодні, утім дане питання було зняте з розгляду.

Про це повідомляє прес-служба Чернігівської міськради.

«Треба надати громадськості публічні пояснення стосовно майбутнього будівлі готелю «Градецький» та території довкола. Саме тому рішення про затвердження та надання містобудівних умов та обмежень забудов АТ «Готель «Градецький» для реконструкції готелю для розміщення багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями соціально-побутового призначення по просп. Миру, 68 в Чернігові поки відклали», — йдеться в повідомленні.

Секретар міської ради Олександр Ломако дав доручення запросити на наступне засідання виконкому представника акціонерного товариства.

«Це центральна частина міста і людям потрібно пояснити цілісне бачення цієї території: скільки там буде будинків, якими вони будуть та чи взагалі вони там будуть. Ми б заслухали ці пояснення і повернулися до цього питання. По ньому немає зауважень, але, загалом, стосовно території готелю «Градецький», варто б було серйозно до цього підійти і суспільству це питання доповісти і нам, як членам виконкому, аби ми надалі, приймаючи рішення, розуміли цілісну картину», — пояснив Олександр Ломако.

За словами начальника управління архітектури ЧМР Сергія Калюжного рішення, яке сьогодні виносилося на розгляд членів виконкому, необхідне було для реконструкції будівлі. Про нове будівництво поки не йдеться

Ще статті по темі

Back to top button