Суспільство

Поліцейські Чернігівщини нагадали підприємцям про відповідальність за продаж алкоголю неповнолітнім

Ювенальна поліція області проводить профілактичні рейди серед суб’єктів підприємницької діяльності задля недопущення продажу алкоголю та тютюну дітям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За «викрадений» автомобіль чернігівка отримала штраф від патрульних

– До повсякденної роботи ювенальної превенції відноситься й контроль за торговельними точками, де потенційно можуть продати алкоголь неповнолітнім особам. Для запобігання пияцтву та алкоголізму, вживанню тютюнових виробів серед підлітків та недопущення їх продажу неповнолітнім, інспектори ювенальної превенції регулярно проводять профілактичні рейди, – говорить керівниця ювенальної превенції поліції області Оксана Огненко. – У кожному відвіданому закладі торгівлі та громадського харчування поліцейські попереджають персонал про відповідальність за реалізацію вказаних товарів дітям. Підприємці можуть отримати штрафи та втратити ліцензії.

У кожному торгівельному закладі поліцейські залишають тематичні наліпки, які закликають громадян не бути байдужими до фактів продажу неповнолітнім алкоголю та цигарок та повідомляти про такі випадки до поліції.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Сектор комунікації

поліції Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button