Суспільство

Поліцейські психологи проводять практичні заняття для колег із подолання стресу

Психологи поліції Чернігівщини проводять із колегами тренінги, присвячені опануванню навичок першої психологічної допомоги при виникненні різних емоційних станів і під час екстремальних ситуацій. Практичні навчання відбуваються на базі тренінгового центру ГУНП у Чернігівській області разом із заняттями з тактичної та домедичної підготовки поліцейських. Про це повідомляють у поліції Чернігівської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвався хірургом й ошукав пенсіонерку: в Корюківці поліцейські затримали шахрая

Для збереження стабільного психоемоційного стану та боєздатності особового складу поліції психологиня роти поліції особливого призначення Катерина Макаренко провела практичне заняття, на якому розглядали можливий перебіг травматичного досвіду. Темою заняття стало «Надання першої психологічної допомоги при гострому стресі».

Під час занять поліцейські дізналися про стрес і фази стресу, ознаки гострої стресової реакції, навчилися виявляти причини стресових станів, а також оволоділи способами швидкого виходу з різноманітних стресових ситуацій.

За допомогою практичних вправ кожен поліцейський опанував навички першої психологічної допомоги під час виникнення різних емоційних станів і під час екстремальних ситуацій. Надалі цей набутий досвід, імовірно, стане в нагоді поліцейським у їхній службовій діяльності.

Практичні заходи організовані в межах «Національної програми психічного здоров’я та психосоціальної підтримки», що реалізується за ініціативи першої леді України Олени Зеленської.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button