Суспільство

Поліція розглядає дві основні версії загибелі 14-річного підлітка у Прилуках

Вчора у Прилуках відбувся брифінг заступника начальника Головного слідчого управління Національної поліції України Миколи Батюка, старшого слідчого в особливо важливих справах Владислава Кирпуна та т.в.о. начальника Прилуцького відділу поліції Сергія Сторожука.

Вони прозвітувати про перебіг розслідування кримінального провадження та відповіли на запитання журналістів і родичів Дениса Чаленка, тіло якого було знайдене на залізничних коліях 29 жовтня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Палиця в крові, каміння і пляшка: нові докази у справі загадкової смерті Дениса Чаленка

В ході досудового розслідування проведено великий обсяг слідчо-розшукових дій. За час розслідування проведено 24 огляди місця події, в ході яких вилучено велику кількість об’єктів по яким призначено 58 судових експертиз. У Печерському районному суді отримано 22 ухвали щодо проведення та вилучення інформації у операторів мобільного зв’язку. Поліція з’ясувала, що по маршрту руху хлопця встановлено понад 20 відеокамер. З них усіх вилучено відеозаписи сумарним об’ємом понад 150 гігабайтів відеозаписів. Проведено багато слідчих експериментів з основними свідками і особами, які були безпосередньо на місці виявлення трупу неповнолітнього, — повідомив заступник начальника Головного слідчого управління Національної поліції України Микола Батюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейські у Прилуках провели слідчий експеримент, аби з’ясувати як загинув 14-річний Денис Чаленко (Фото)

За його словами, пріоритетними версіями розслідування залишаються: нещасний випадок з подальшим наїздом потяга на тіло та умисне вбивство із подальшим його приховуванням та імітуванням транспортної пригоди.

Як відомо, до проведення слідчих дій залучені кращі спеціалісти Національної поліції України.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button