Суспільство

Помер колишній заступник голови Чернігівської ОДА

20 січня на 85-ому році життя відійшов у вічність колишній заступник голови Чернігівської обласної адміністрації, депутат Чернігівської обласної ради трьох скликань, кавалер орденів «Трудового Червоного Прапора» і «Знак пошани» Петро Тимофійович Сердюк.

f83c9c315cf89e75d4d5b66c3e25f60b_XL

Народився він у багатодітній родині в Гусавці на Менщині. Торувати трудову стежину після зооветтехнікуму і сільгоспакадемії почав на малій батьківщині. Далі продовжив працювати на Городнянщині, де завядки його зусиллям і сприянню вдалося побудувати перше в районі багатоповерхове житло, будинок культури, почав діяти завод «Агат», збирались рекордні урожаї льону і картоплі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівщина перейшла до «помаранчевої» карантинної зони

Віддано і наполегливо Петро Тимофійович трудився на всіх посадах, котрі довіряли йому – заступника голови облдержадміністрації з питань АПК, начальника управління сільського господарства, голови обласної ради профспілок. Багатий досвід і організаторські здібності П.Т. Сердюка знадобилися і в новітні часи, на підприємницькій ниві.

Петро Тимофійович не мислив себе без Чернігівщини, дієво підтримував земляків, допомагав і порадою, і справою. Його неодноразово обирали депутатом різних рад. В обласній раді Петро Тимофійович був активним членом постійної комісії з питань АПК.

Редакція сайту ЧЕline висловлює щирі співчуття рідним та близьким.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button