Суспільство

Помер Заслужений лікар України з Прилук

Прилуцька громада зазнала тяжкої втрати — на 75 році життя пішов у засвіти Заслужений лікар України, колишній головний лікар Прилуцької міської дитячої лікарні — Вовк Олександр Васильович.

Професіонал, відданий улюбленій справі життя — медицині, — саме таким увійшов майже в кожну прилуцьку родину Олександр Васильович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «У мене мало часу»: мати розстріляного за слова «Слава Україні» воїна розповіла про останню розмову з ним

Завдяки йому було врятовано сотні дитячих життів. Настанови і поради Олександра Васильовича до цього часу пам’ятають колеги- медики. Вовк О. В. став для медичної спільноти справжнім авторитетом, пройшовши трудовий шлях від студента медичного вузу, рядового педіатра до головного лікаря.

Головне кредо його життя — принципова позиція, вірність справі, відповідальність за результати своєї роботи — були й залишаються орієнтирами в роботі для медичних працівників дитячої лікарні.

Світла пам’ять про Вовка Олександра Васильовича, людину високої моральності й духовності, назавжди залишиться в серцях вдячних прилучан.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Прилуцька міська рада

Ще статті по темі

Back to top button