Суспільство

Поминальні дні в Чернігові відбудуться з 7 по 9 травня

Вводяться обмеження для автотранспорту До 6 травня Управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради має навести порядок на міських кладовищах, а також забезпечити додатковий проїзд для легкового автотранспорту біля центрального входу до кладовища «Яцево».

Під’їзну дорогу теж мають полагодити, оновивши розмітку по вулиці Кленовій і вулиці Шевченка. У зв’язку з поминальними днями місто планує переглянути графіки та маршрути міських автобусів таким чином, щоб продовжити їх маршрути до кладовища «Яцево». Крім цього, 7-9 травня має збільшитися кількість тролейбусів на маршрутах №№ 1 і 10. Вводиться і низка обмежень. Так, 7-9 травня обмежується в’їзд автобусів міських маршрутів загального користування та великогабаритного приватного транспорту на територію кладовища «Яцево».

А 8-9 травня з 9-00 до 17-00 буде перекрито рух вантажного автотранспорту, що здійснює транзитні перевезення в напрямку від села Новоселівка (Чернігівський район) до вулиці Кільцевої, на ділянці вулиці Шевченка – від вулиці Кленової до вулиці Малиновського, – йдеться в розпорядженні мерії.

Ще статті по темі

Back to top button