Суспільство

Поновили на роботі в патрульній поліції – ким працює зараз Андрій Думич

Андрій Думич, ексочільник патрульної поліції Чернігова, тепер працює в Києві – головним інспектором Центрального апарату в Департаменті патрульної поліції. Про це він сказав у коментарі.

Нагадаємо, начальника управління патрульної поліції області Андрія Думича і двох його заступників відсторонили від посади на час службового розслідування побиття двох поліцейських на Масанах.

Це сталося ніч на 2 жовтня – група молодиків побила двох чернігівців. Артур Єрохін загинув, Володимир Савон потрапив до реанімації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція шукає свідків ДТП, у результаті якої загинув тракторист

За підозрою в скоєнні вбивства затримали чотирьох підлітків, троє з них неповнолітні.

Як з’ясувалося згодом, поліцію щодо бійки на Масанах викликали п’ять разів. Тричі приїжджали екіпажі патрульних, які нікого з учасників бійки не затримали. У ДБР відкрили кримінальне провадження, щоб надати оцінку діям патрульних. Проводять розслідування в рамках ст.135 ч.3 ККУ — «Залишення людини в небезпеці». Стаття передбачає кримінальну відповідальність, зокрема позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

За словами Думича, поновили його на роботі після закінчення службового розслідування.

«У 20-х числах минулого місяця, я не пам’ятаю точної дати. Висновку розслідування я не бачив, тому не можу вам нічого сказати», – говорить Думич.

З його слів, рішення перейти на роботу в Київ було його ініціативою, «за сімейними обставинами».

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Суспільне

Ще статті по темі

Back to top button