Суспільство

Пора відпусток: чернігівці розповіли, як відпочиватимуть влітку

Літо – сезон відпусток. Дехто проведе свій відпочинок на морі, інші залишаться вдома та займатимуться хатні справами або поратимуться на городі. Особливо везучі набиратимуться нових вражень у закордонних подорожах. Які ж саме плани складають чернігівці на літній сезон, ЧЕline вирішив запитати в чернігівських користувачів Facebook.

демирАнна Селін Демир:

«Проживаємо в Туреччинi, але в четвер летимо до Украïни, а саме до Чернігова. Намагаємось поїхати подалi вiд спеки та туристiв. А оскільки я працюю вчителем, то моя вiдпустка триває 3 мiсяцi».

панРуслан Пан:

«Побував уже в Іспанії, тепер тримаю шлях до Мексики!».

 

федосеенкоІрина Федосєєва:

«Проведу все літо на роботі серед стресу та невизначеності».

 

Ірина Іринка: «Частину відпустки вже провела, відвідала Туніс, а на залишок відпустки планую теж подорож. Ще не визначилась, куди поїду».

Ніна Рипко: «Вчора прилетіли з Кіпру. Такої спеки, як у Чернігові, там не було. Духота страшенна!».

жаворонковаЯна Жаворонкова:

«На південному узбережжі Земснаряду».

 

копиловаІнна Копилова:

«Усе своє літо і проведу на улюбленій роботі».

До того ж на нашому сайті проходило опитування з цього приводу. Майже половина респондентів витратить свою відпустку на те, щоб вирішити нагальні домашні питання. Чверть опитаних поділилися з нами тим, що відпустки взагалі не матимуть. А от ті, хто вирішив усе ж таки по-справжньому відпочити, розділилися. Частина проведе відпустку в Україні, решта поїде подорожувати за кордон.

Ще статті по темі

Back to top button