Суспільство

Українська розвідка — про російську військову базу під Чернігівщиною

Що це справді так, спираючись на дані нашої розвідки, підтвердив Вадим Мисник – керівник регіонального медіацентру Міністерства оборони України (м. Чернігів).

Військовий об’єкт розташовуватиметься в Клинцях Брянської області в небезпечній близькості від українського кордону. Спілкуючись із ЧЕline, пан Мисник також зазначив, що туди росіяни перекидають військових і техніку.

Натомість українські волонтери в інтернеті оприлюднили план будівництва військового об’єкта. Відзначається, що він затверджений командувачем військами Західного військового округу генерал-полковником Андрієм Картаполовим і узгоджений з в.о. командувача 20-ю гвардійською армією генерал-майором Ігорем Красіним.

Передбачається, що облаштування бази коштуватиме росіянам 909 197 888,00 рублів.

План дає попередню інформацію про кількість особового складу, який розквартирують на об’єкті, а також про кількість зброї і військової техніки, що теж тут буде.

Порівнявши інформацію з генерального плану будівель і споруд із супутниковою картою, можна помітити, що росіяни запланували реконструкцію трьох старих будівель під гуртожитки для військовослужбовців і будівництво блочно-модульної будівлі на 1 100 осіб.

Передбачається також будівництво навчального корпусу та їдальні, реконструкція будівлі штабу, двох складів військово-технічного майна, створення бази для військової техніки і озброєння на 470 місць, зведення тренувальних споруд.

Ще статті по темі

Back to top button