Суспільство

Потужний американський ЗМІ прорекламував Чернігів на весь світ

CNN – один із поважних і найбільших американських засобів масової інформації назвав Чернігів серед кращих міст в Україні. Наше місто потрапило до списку 11 місць України, які варто відвідати туристам. Чернігів стоїть у щільному ряду зі Львовом, Києвом та Одесою.

«Чернігів – одне з найстаріших міст України, колись був процвітаючим і важливим центром середньовічної Русі.Тут збереглися унікальні приклади середньовічної слов’янської церковної архітектури й одна з найстаріших церков в Україні – Преображенський собор, зведений в XI столітті, з приголомшливими фресками і старовинним інтер’єром», – йдеться на сайті СNN.

2017-05-10_121347

Це – успіх, вважають чернігівські спеціалісти, які створюють і просувають бренд міста. Адже міста, які чітко себе позиціонують, вигідно вирізняються на тлі інших.

«Ми говоримо, що «Чернігів – місто легенд» уже з 2010 року. У всіх програмах про місто, у всій візуальній комунікації цей месидж присутній. На центральних каналах інакше, як містом легенд, наш Чернігів не називають. Усе це разом із розвитком інфраструктури, міськими фестивалями, що підтримують основну ідею, – і є запорукою успіху», – Тетяна Бойко, бренд-менеджер.

Тепер залишилось дочекатись результатів усіх зусиль – навали туристів у Чернігові.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button