Суспільство

Приліжкова тумба у скандинавському стилі від Woodman.ua

Вступ

Приліжкова тумбочка – невід’ємна частина сучасного інтер’єру спальні. Вона виконує необхідну функцію зберігання необхідних речей створює затишну атмосферу. Сьогодні все більше популярності набирають меблі у скандинавському стилі. Вони прості, лаконічні і естетично привабливі, бо складаються з природних матеріалів у світлих еко-відтінках. Тому вони такі універсальні – бо мають гармонію між візуалом і практичністю.

Матеріали: екологічність та надійність

Однією з найважливіших характеристик будь-яких меблів є якісний матеріал. Приліжкові тумби виконані з відмінного і сертифікованого натурального масиву дерева, яке прослужить вам не один рік. Використання саме цієї текстури у скандинавському стилі є базовим критерієм, бо ця дизайнерська течія передбачає близькість до природи та використання простих, органічних елементів.

Інтернет-магазин WoodMan.ua, в основному, використовує такі породи дерев, як бук, дуб, сосна. Але в асортименті також можна знайти комбінацію матеріалів разом з металевими сплавами і текстильними оббивками з натуральної бавовни та пухкими наповнювачами. Уся деревина піддається професійній обробці, а потім (на ваш вибір) покривається спеціальним олійним покриттям. За правильного догляду цей матеріал є стійким до зношування і витримує різну вагу (якщо не обмежено виробником).

Тумба приліжкова ALLEGRO, бук (35x45x48)

  • Матеріал: масив деревини бука.
  • Дизайн: лаконічний, з яскраво вираженою геометрією та чіткими лініями.
  • Особливості: дві місткі полиці для організації простору.

Вибір форми та кольору

Оскільки особливість сканді – це простота форм та стримані кольори, то і умеблювання має бути відповідним і створювати цей вайб. Тумби до ліжка від Woodman відрізняються лаконічним дизайном без зайвих деталей, що підходить для інтер’єрів з мінімалістичними рішеннями. Однак, простота не означає одноманітність — кожна модель має свій характер та індивідуальність. І щоб обрати омріяну модель, треба прислухатись до своїх потреб і побажань.

Форма. Прямі, чіткі лінії. Відповідно, тумби переважно мають прямокутну або квадратну форму. В деяких варіантах зроблені акценти у вигляді заокруглених ніжок.

Кольори. Переважають нейтральні кольори — білий, світло-сірий, бежевий, зелені тони і відтінки натурального дерева. Їхня функція – легкість і баланс, зближення з навколишнім світом. Темні відтінки деревини, такі як горіх або шоколад, підійдуть для створення контрасту або в темні кімнати.

Тумба приліжкова JULIA, бук (40x40x40)

  • Матеріал: масив деревини бука.
  • Дизайн: класичний, мінімалістичний стиль, гармонійно вписується у будь-який інтер’єр.
  • Особливості: одна висувна шухляда для речей та дві відкриті полиці.

Як тумбочка біля ліжка додає функціональності в спальню?

Оскільки це не лише меблевий аксесуар, а важлива ергономічна частинка спальні, то і ролі вона може виконувати різноманітні. Основні функціональні аспекти приліжкової тумби:

Зберігання дрібних речей. Тумби біля ліжка мають одну або кілька шухляд, де можна зберігати такі речі, як окуляри, книги, зарядні пристрої, документи тощо. Завдяки наявності шухляд можна підтримувати порядок, не залишаючи речі на видному місці.

Розміщення лампи і будильника. Верхня частина тумбочки є ідеальним місцем для нічника, який забезпечить додаткове освітлення ввечері. Також на тумбі можна розмістити будильник, смартфон чи інші гаджети, які важливо тримати біля себе під час сну.

Візуал. Декоративна функція також грає роль. На поверхні можна розмістити вази з квітами, свічки або фотографії для затишку.

Приліжкова тумба LOFT, бук (50x38x39)

  • Матеріал: масив деревини бука.
  • Дизайн: індустріальний стиль з акцентом на простоту і функціональність.
  • Особливості: дві відкриті полиці для зберігання книг чи декору.

Замовляйте тумби до ліжка у скандинавському стилі на Woodman.ua

Виробник дерев’яних меблів Вудман пропонує великий вибір тумбочок з шухлядами і без у скандинавському стилі, які задовільнять навіть найвибагливіших клієнтів. Завдяки якісним матеріалам, продуманному дизайну та функціональності, сучасні приліжкові тумбочки стануть чудовим доповненням до вашого інтер’єру. Ви можете вибрати ідеальні меблі для спальні, вибравши правильні розміри, стиль та необхідну комплектацію. На сайті онлайн можна знайти детальні описи кожної моделі, що допоможе вам зробити правильний вибір. Також доступна безкоштовна доставка по Чернігову, області та по всій Україні – і ви отримаєте відмінну тумбу швидко та без зайвого клопоту.

Реклама

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button