Суспільство

Прилуцькі рятувальники навчають дітей мінної безпеки

Щоб усі учасники освітнього процесу були обізнані з питань мінної безпеки, фахівці районних підрозділів Головного управління ДСНС постійно проводять відкриті інтерактивні уроки для учнів і викладачів. Про це повідомляють у головному управлінні ДСНС України у Чернігівській області.

Так, днями рятувальники Прилуцького районного управління ДСНС провели пізнавальний урок із зазначеної тематики для учнів початкових класів Прилуцького ліцею №9.

ДСНСники за допомогою друкованої продукції від UNICEF Ukraine та макетів вибухонебезпечних предметів розповіли підростаючому поколінню про основні заходи у разі виявлення вибухонебезпечних і підозрілих предметів, про наслідки необережного поводження з ними, а також про те, яку небезпеку для життя й здоров’я людей вони становлять.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стартував мультсеріал «Пес Патрон»

Не підходь, не чіпай, попередь дорослих і зателефонуй «101» або «102» – найголовніший меседж до всіх присутніх від фахівців Служби порятунку.

Після завершення заходу дітки отримали тематичні подарунки, з якими можуть самостійно займатися вдома для більш поглибленого вивчення основ безпеки життєдіяльності.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button