Суспільство

Про особливості та види технічних промислових ворітних систем в Чернівцях розповідає brama-market.lviv.ua

Захист промислових приміщень від несанкціонованого проникнення на територію дуже важливо. Промислові ворота мають відрізнятись високою витривалістю. При тому для різнонаправлених об’єктів рекомендується використання різних типів ворітних систем. Наприклад, для автосалону краще за все підходять панорамні, а якщо необхідно перекрити в’їзд на територію можна встановити відкатні брами. В цій статті brama-market.lviv.ua розповідають про найпоширеніші ворота для підприємств.

Зручні та ергономічні — секційні промислових брам

Секційні брами — популярний вид, що поширений не лише в підприємницькій, а й у побутовій сфері. Різниця в витривалості механізмів, що використовуються, розмірах і робочому ресурсі. Річ в тім, що промислові ворота, зазвичай використовуються дуже інтенсивно, тому є можливість його збільшення експлуатаційного потенціалу до 100 000 повних робочих циклів.

Перевага цього типу в тому, що немає необхідності залишати вільний простір в під’їзній частині. Відкривається така модель вертикально і фіксується під подолком.

Порівняємо характеристики побутових і промислових брам Ryterna

Параметри Побутові Промислові
Заповнювач Пінополіуретан
Матеріал фурнітури та направляючих Оцинкована сталь
Товщина металу 1.5 мм 2 мм
Товщина сендвіч-панелей 40 мм 40-80 мм
Робочий ресурс 25 000 25 000-100 000

 

Де можна використати рулоні моделі?

Це більш економний варіант для промислових об’єктів. Вони виготовляються з металічного профілю. Найчастіше використовується алюміній, трохи рідше сталь оцинкована або нержавіюча. Це доволі простий але ефективний механізм. Найчастіше його використовують в якості внутрішніх перегородок.

shchitochka dlya ushchilnennya

Відкатні ворота — захищений в’їзд

Не завжди для перекриття в’їзду на територію промислових об’єктів достатньо автоматичного шлагбауму. В цьому разі найактуальнішим рішенням буде встановлення відкатної брами. Вони встановлюються на фундаменті і пересуваються за допомогою роликів і фундаменту.

Відкатні моделі, в свою чергу, поділяються на одностулкові / двостулкові та одностінні / двостінні  теплоізольовані. Найчастіше такі моделі використовують на різноманітних транспортних підприємствах — автопарки, ДЕПО, гаражні комплекси. Іноді вони потрібні на складах будівельних матеріалів.

 

Зручні складні ворота

Одна з останніх розробок для підприємницьких приміщень — складні ворота. Цей тип можна віднести до секційних моделей, але розташовані вони не горизонтально, а вертикально. Тут діє принципово механізм — секції пересуваються проему, складаючись в «гармошку». Їх безперечний плюс — максимальне зниження навантаження на перекриття. Торговельна марка Hörmann представляє широкий вибір моделей цього типу. Це хороший варіант для торгових центрів, офісних комплексів та внутрішнього оснащення підприємств.

 

Ще кілька видів воріт для підприємств

Швидкісні моделі — використовуються для хорошого налагодження переміщення транспортних потоків. Вони можуть мати різний дизайн, але їх швидкість доволі велика.

Пластикові завіси — підходять для ангарів. Виготовляються зі смуг ПВХ, які відкриваються рівно на ширину проїзду транспорту. Так зберігається комфортна температура.

Маятникові ворота — хороший варіант для використання в середині приміщення.

 

Де купити промислові ворота з встановленням в Чернівцях?

Ви можете зробити замовлення на нашому сайті. Для цього треба обрати модель та оформити заявку. Вам зателефонує наш менеджер для консультації та уточнення деталей. Крім того, запрошуємо вас відвідати офіс «БРАМА-МАРКЕТ» в Чернівцях. Вам порадять не тільки найкращу браму, а й хорошу автоматику для них.

brama-market.lviv.ua

Реклама

 

Ще статті по темі

Back to top button