Суспільство

Про ситуацію в Городні: важко, але відмовляються від гуманітарки з РФ

ЗВЕРНЕННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ АНДРІЯ БОГДАНА ДО ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ
Шановні городнянці!
Запевняю вас, що міською владою робиться все можливе для того, щоб мешканці громади могли отримувати все необхідне для забезпечення першочергових потреб.
Так, нам не вистачає багато чого для відчуття звичного комфорту. Але повторююсь вкотре — гуманітарної катастрофи у нас нема.
Доводиться чути різні необгрунтовані докори— мовляв, міський голова відмовляється від гуманітарної допомоги. Це неправда. Ми відмовляємось лише від такої допомоги з боку Російської Федерації.
Але в нас є когорта волонтерів, активістів, небайдужих людей, які по мірі можливості роздобувають і ліки, й продукти харчування. Чернігівська влада теж знає про наші проблеми й намагається допомагати, хоча Чернігову сьогодні набагато складніше. Його мешканці дійсно виживають на межі.
Давайте ж не створювати проблем там, де їх таки можна не створювати. Звертаюсь до тих, хто розповсюджує подібні чутки й плітки. Кому ви робите гірше, намагаючись підірвати авторитет місцевої влади, й кому на руку тоді граєте? Сьогодні важко всім. А особливо тим, хто під обстрілами, без води й хліба, і тим не менш не опускає руки й бореться. Серед них багато й наших земляків— синів, братів, батьків, чоловіків, дружин і доньок. А ви плачете над тимчасовою відсутністю памперсів, цукерок і готівки. Подумайте над цим наступного разу, коли зберетесь виносити свої роздуми на широкий загал. Як тоді доведеться дивитися їм у вічі?

Ще статті по темі

Back to top button