Суспільство

Промислові ворота Alutech у Луцьку: обираємо модель разом із vorota24.com.ua

В’їзні системи, які встановлюються на підприємствах, повинні відповідати певним вимогам і виконувати всі необхідні функції. Автоматичні ворота на склад, фабрику, СТО, автомийку, в цех або ангар, які служать довго та безперебійно, випускає білоруський завод Алютех. Спеціалізовані брами добре проявляють себе в умовах інтенсивної експлуатації та надійно захищають обладнану ними будівлю. Сьогодні фахівці «ВОРОТА 24» пропонують розглянути затребувані в’їзні системи, які підійдуть для монтажу в будь-яких виробничих приміщеннях. Не будемо зволікати – починаємо знайомитися із характеристиками та особливостями секційних конструкцій просто зараз!

Білоруські ворота з сендвіч-панелей: розглядаємо види брам для промисловості

Виробник пропонує два типи в’їзних систем, що призначені для установки на підприємствах. Брами з лінійок ProTrend і ProPlus відрізняються одна від одної за деякими параметрами.

Серія ProTrend ProPlus
Товщина полотна, мм 40 45
Матеріал комплектувальних  (петель, роликових кронштейнів) Оцинкована сталь Нержавіюча сталь
Механізм балансування Торсіон
Робочий ресурс за замовчанням До 25 000 циклів підняття/опускання стулки
Максимальні габарити, мм 7000х6000 8000х7000
Мінімальна висота перемички, мм 230 (низький монтаж)
Кількість варіантів установки 10
Наявність систем безпеки Є, передбачені базовим комплектом постачання
Відмінна особливість Оптимальна вартість Підвищена теплоізоляція
Застосування У неопалюваних будівлях при помірному кліматі У приміщеннях з високою вологістю при холодному кліматі

 

Промислові ворота Alutech з будь-якого модельного ряду підходять для інтенсивної експлуатації. На вимогу замовника ресурс торсіонних пружин можна розширити до 50, 75 або 100 тисяч робочих циклів.

Сендвіч-панелі, з яких складається полотно в’їзної системи, відрізняються хорошою енергоефективністю. Вони здатні підтримувати оптимальний мікроклімат в приміщенні, зберігаючи в ньому прохолоду влітку та тепло взимку. Для виготовлення секцій застосовуються оцинковані сталеві листи, які з’єднуються в замкнутий контур. Утворений всередині простір щільно заповнюється пінополіуретаном, в складі якого не міститься фреон.

Pidyomni promyslovi vorota z sendvich-paneley v Lutsʹku

Секційні ворота на виробництво: 7 головних особливостей

  1. Для того, щоб троси натягалися максимально рівномірно, конструкцію оснащують сполучною муфтою з можливістю регулювання.
  2. Торсіонні пружини, що виконують функцію балансування полотна, дозволяють здійснювати управління системою в будь-який зручний спосіб навіть при значній вазі стулки. Для відкриття та закриття в’їзду може застосовуватися як РЦП, так і автоматика для воріт FAAC, Nice, CAME, Hormann, DoorHan тощо.
  3. Для того, що полотно не впало в разі поломки пружин, їх оснащують храповими муфтами із запобіжною функцією та мікровимикачами для аварійного блокування електропривода. Якщо з ладу вийде трос – стулка буде заблокована завдяки нижнім кронштейнам зі спеціальними датчиками, які відключають автоматику при необхідності.
  4. Високоміцні сталеві петлі, що з’єднують сендвіч-панелі між собою, не схильні до утворення корозії. Завдяки цьому збільшується експлуатаційний строк підйомної системи.
  5. Комплектація воріт для підприємств передбачає наявність регульованих кронштейнів роликового типу. Вони дозволяють максимально притиснути стулку до прорізу, тим самим захищаючи приміщення від протягів і тепловтрат.
  6. Для максимальної герметизації передбачені спеціальні ущільнювачі, розташовані по всьому периметру конструкції. Ангарні ворота мають гумовий елемент в нижній частині стулки. Його призначення – заповнення нерівностей підлоги при закритті прорізу. В елементі можна розташувати спеціальні датчики блокування приводу, які спрацьовуватимуть при зіткненні полотна з перешкодою. Ущільнювальну вставку захищено від пошкоджень спеціальними упорами, що вмонтовуються в нижній кільцевий профіль.
  7. Установка воріт складного типу може бути проведена 10 різними способами. Їх застосовують при низькому одвірку, скошеному даху, нестандартній стелі й не тільки.

Автоматичні ворота для підприємств з привабливим дизайном

Для фарбування стулки пропонується 8 базових відтінків з RAL-палітри, однак за бажанням замовник може обрати будь-який вподобаний колір з каталогу. На секціях виконують формування «мікрохвиля», що поєднується з усіма типами екстер’єрів, або ж «S-гофр», на якому не буде видно механічних пошкоджень. Для того, щоб мати хороший огляд території зсередини приміщення, стулку оснащують прозорими панорамними панелями з небиткого скла.

Як замовити ворота для виробничих будівель від Alutech у Луцьку?

В нашому інтернет-магазині представлено безліч в’їзних систем промислового призначення. Просто залиште заявку на сайті vorota24.com.ua, зазначивши в ній бажану модель конструкції, або зателефонуйте менеджерам за номером +38 (067) 693-70-77. У консультантів ви зможете дізнатися актуальну інформацію щодо продукції та її вартості, а також про наявність вигідних акційних пропозицій. Для того, щоб подивитися на зразки панелей та отримати гарантовану знижку, приїжджайте до спеціалізованого шоу-руму «ВОРОТА 24 Луцьк».

callback

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button