Суспільство

Протягом трьох днів у Чернігові СБУ проводитиме навчання

Упродовж 20-22 листопада координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні СБ Україні в Чернігівській області проведе в обласному центрі планові антитерористичні контрдиверсійні навчання.

Метою тренувань є відпрацьовування алгоритму протидії диверсійно-терористичним групам, виявлення та знешкодження вибухових пристроїв, а також виконання комплексу інших завдань, спрямованих на вдосконалення міжвідомчої взаємодії.

Нагадуємо, що у Чернігівській області згідно з рішенням керівництва Антитерористичного центру при СБУ встановлено рівень терористичної загрози – «жовтий». Область має кордон з країною-агресором.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині СБУ провела планові контрдиверсійні командно-штабні навчання (Фото)

Звертаємо увагу мешканців та гостей Чернігова!

Під час навчань, що відбудуться в умовах максимально наближених до реальних, в окремих районах міста можливе тимчасове обмеження руху транспорту та пересування громадян, перевірка документів, що засвідчують особу, огляд особистих речей і транспортних засобів.

Управління СБ України в Чернігівській області просить громадян зберігати спокій та з розумінням поставитися до можливих незручностей і належним чином реагувати на законні дій та вимоги правоохоронців.

Просимо інформувати правоохоронців у разі:

— виявлення зброї та вибухових речовин;

— наявності інформації щодо прибуття або перебування в регіоні підозрілих осіб;

— отримання даних про наміри здійснення терористичної, диверсійної, розвідувально-підривної діяльності.

У випадках наявності вказаної інформації просимо громадян невідкладно повідомляти УСБУ в Чернігівській області за номером (0462) 676-208 або телефонувати до Нацполіції за номером 102.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал — https://t.me/CheLineTv

Прес-група Управління СБ України

в Чернігівській області

Ще статті по темі

Back to top button