Суспільство

Провал на колекторі по Глібова: можливе ускладнення руху автотранспорту

Черговий провал утворився на аварійному колекторі по вулиці Глєбова. Просідання асфальту було зафіксовано на проїзній частині дороги на розі вулиць Глєбова – Красносільського, повідомляє КП «Чернігівводоканал».

На думку фахівців, причиною провалу став як стан самого колектору, так і відсутність примикання асфальтобетонного покриття дороги до бордюрного каменю після проведення робіт з переувстановлення бордюрів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надзвичайна ситуація: через обвал на каналізаційному колекторі частині міста можуть обмежити водопостачання

Провал утворився через затікання води з-під бордюру в щілину на стику труб колектору, що проходить під дорогою на глибині 6-8 метрів. У результаті затікання води сталося вимивання ґрунту з-під асфальтобетонного покриття дороги з подальшим просіданням дорожнього полотна.

Для усунення просідання асфальтобетону та з метою унеможливлення подальшої руйнації дорожнього полотна ремонтні роботи буде проведено силами КП «Чернігівводоканал».

Звертаємо увагу учасників дорожнього руху на те, що в районі провалу буде працювати важка техніка і рух транспорту буде ускладнено.

107847138_3988006584607428_9151802805924050382_o

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button