Суспільство

Проїзд дорогами області забезпечено

Для забезпечення проїзду станом на вечір 23 грудня працювало 8 одиниць техніки та 10 робітників підрядних дорожніх організацій. З ночі до ранку 24 грудня у роботі було 4 механізмів та 5 працівників. Проводили обробку покриття чистою сіллю та піщано-сольовою сумішшю. 44 одиниці спецтехніки та 48 працівників — на чергуванні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Городні з’явилася ковзанка (Фото)

На зимовий період дорожнє господарство області перебуває у режимі цілодобового чергування. За необхідності, проводяться роботи з обробки покриття протиожеледними матеріалами. У першу чергу техніка виїзджає на дороги з найбільшою завантаженістю. Це міжнародні, національні та регіональні, далі — територіального значення.

24 грудня на 8:00 годину по Чернігову температура повітря становила -11,5° морозу, вітер 3 м/с, вологість 84 %, тиск 747 мм рт. ст. Сьогодні вдень хмарно с проясненнями, невеликий сніг, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно- західний 7-12 м/с. Температура 3-5º морозу . По Чернігівській області — хмарна погода з проясненням, вночі без істотних опадів, вдень невеликий сніг, слабка хуртовина. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний 7-12 м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі 10-15º, вдень 1-6º морозу.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button