Суспільство

Путінський «Хірург» Залдостанов виявився колишнім гей-ескортом

Грізний кремлівський байкер Хірург, еталон патріотичного руху, виявився звичайним геєм. Саме як гей він раніше епатував німецьких фотографів.

content_bajker-hirurg-biografiya_jpg_pagespeed_ce_tkgzx1flrh

У Мережу потрапили архівні фотографії німецького рокерського фотографа Петри Галл, яка свого часу зробила собі ім’я на радянській субкультурі. Ці фото одразу ж справили ефект вибуху бомби, оскільки відкрили невідомі раніше сторінки історії нинішніх фаворитів Кремля.

Про те, що моторошний Хірург, який погрожує розтоптати гей-Європу, в старі часи офіційно представляв нечисленні секс-меншини Радянського Союзу часів перебудови, повідомляє німецький ресурс Erich Hartmann, посилаючись на архівні матеріалу блогера skif-tag.

На фото періоду перебудови зображені Олександр «Хірург» Залдостанов і Кирило Фролов, які насправді виявилися найвідомішою на той час гей-парою. Власне, саме вони офіційно представляли секс-меншини Радянського Союзу. Пара гомосексуалістів Хірург і Фролов мала довести Заходу, що в нас «усе, як у людей» – є навіть подружні пари гомосексуалістів.

Майбутні проповідники ідей Володимира Путіна – Олександр Залдостанов і Кирило Фролов, співробітник Інституту країн СНД, якого вислали з України і низки інших країн, – мило обіймаються, позуючи перед фотокамерою німецького фотографа.

Як з’ясувалося, наприкінці 80-х років минулого століття вони були розкутою гей-парою й відкрито обіймалися на Пушкінській площі в центрі перебудовної Москви.

Ось уже кілька років лідер московських байкерів «Нічні вовки» Олександр Залдостанов, котрий виступає на публіці як «Хірург», будучи латентними геєм, показово дружний із президентом Російської Федерації Володимиром Путіним.

Хірург у російському патріотичному русі уособлює суворе безкомпромісне чоловіче начало, нещадне до всіх порушень православних канонів.

Джерело: Компромат1

Ще статті по темі

Back to top button