Суспільство

Радниця Чауса претендує на посаду керівника Агенції регіонального розвитку

Не так давно в мережі з’явилася інформація, що Тетяна Ясочко, радниця голови Чернігівської ОВА В’ячеслава Чауса, стане керівником Агенції регіонального розвитку.

Новина не залишила спільноту байдужою, то вирішили поцікавитися в Тетяни Ясочко, чи правдиві новини, які поширюють в інтернеті.

«Я бачила якийсь допис, абсолютно неправдивий, що вже все обрано і що я вже директорка Агенції без конкурсу.

Насправді ж я знаю, що оголошено конкурс на посаду директора Агенції, він триває. Здається, 19 липня має бути останній день конкурсу – і ми дізнаємося, хто претендує на цю посаду. Кого обере наглядова рада, той і буде директором», – у коментарі для ЧЕЛАЙН зазначила Тетяна Ясочко.

Вона не приховує, що робота для неї цікава, але не є самоціллю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Унаслідок тяжкої хвороби помер військовий із Чернігівщини

«Я розглядала цей момент, як цікавий для мене. І мені близькі принципи та цінності, які сповідує у своїй роботі Агенція. На сьогодні це співпраця з донорськими організаціями, всіляка допомога у відбудові та відновленні нашої Чернігівської області шляхом залучення донорських і спонсорських коштів, проєктний менеджмент. Цим усім займаюся вже впродовж року на посаді радника голови ОВА і доволі ефективно, на мою думку. То чому б це не продовжити? Але шаленої жаги до цієї посади в мене немає. Як моє керівництво вважає за потрібне», – каже Тетяна Ясочко.

Також Тетяна Ясочко зазначає, що чула, що багато людей претендує на посаду.

«Є спеціальна комісія, яка розглядає кожне резюме, кожен мотиваційний лист, дивиться на роботу, яка була виконана кандидатом, і потім ухвалює рішення. То й побачимо 19 липня, яке рішення буде прийнято. І всі ми дізнаємося, хто ж буде переможцем цього конкурсу», – сказала вона. Спілкувалася Ірина Осташко

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button